Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Vayne - Skrypt.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, moje pytanie jest krótkie, który skrypt jest najlepszy do Vayne? Obecnie używam VayneHunter Reborn no ale niestety.. Nie jest on zbyt dobry, jeżeli wiecie, który jest najbardziej kompatybilny proszę o odpowiedź! :)

Opublikowano

Cześć, moje pytanie jest krótkie, który skrypt jest najlepszy do Vayne? Obecnie używam VayneHunter Reborn no ale niestety.. Nie jest on zbyt dobry, jeżeli wiecie, który jest najbardziej kompatybilny proszę o odpowiedź! :)

Hunter Reborn jest dobry, ale samą vayne musisz pograć.

Opublikowano

Skoro dla Ciebie hunter reborn ssie to odinstaluj L# lub w ogóle LoLa XDDDD   Ja na tym skrypcie w samym early orałem wszelakich adc pokroju Cait czy Dravena. Na tym skrypcie dość c*****e early Vayne uchodzą w niepamięć i jest agresorem. Już nie wspomnę o zajebistych wbitach w ściany. Toż to raz mój support nazwał mnie Gosu jak zrobiłem 1v3 xDDD

Opublikowano

Hunter Reborn jest dobry, ale samą vayne musisz pograć.

Vayne bez L# miałem 78% wygranych i przyznam, że już lepiej mi się gra bez skryptu reborn niż z nim :)

Skoro dla Ciebie hunter reborn ssie to odinstaluj L# lub w ogóle LoLa XDDDD   Ja na tym skrypcie w samym early orałem wszelakich adc pokroju Cait czy Dravena. Na tym skrypcie dość c*****e early Vayne uchodzą w niepamięć i jest agresorem. Już nie wspomnę o zajebistych wbitach w ściany. Toż to raz mój support nazwał mnie Gosu jak zrobiłem 1v3 xDDD

"XDDDD" po tym raczej Twoją wypowiedź po prostu zignoruję..

Opublikowano

A co przydatnego może mieć skrypt do vayne poza automatycznym E?

Opublikowano

A co przydatnego może mieć skrypt do vayne poza automatycznym E?

jeszcze bym dodal do tego latwiejszy orbwalking 

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...