Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z łącznością w GTA Online - co mogę zrobić?

C1oud.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z łącznością z gta online gdy próbuje się połączyć z jaką kolwiek sesją to wyskakuje mi komunikat :Sesja Gta Online nie była w stanie zaktualizować danych weyfikacyjnych użytwkownika z powodu problemu połączenia z serwerem. dalej jest napisane, że należy się połączyć z supportem itp. itd

Próbowałem wszelkich rzeczy które były wypisane na tej stronie https://support.rockstargames.com/hc/pl/articles/200525767-Rozwi%C4%85zywanie-problem%C3%B3w-z-po%C5%82%C4%85czeniem-w-GTA-Online  ale to mi nic nie dało prosze o jaki kolwiek sposób żeby zapobiec temu problemowi. Jeszcze dodam że u mnie w domu gta online normalnie działa ale zainstalowałem na innym pc i tu już nie działa. Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Gdyby internet był zbyt wolny to wtedy by miał inny komunikat coś o zbyt długim czasie łączenia. Antywirus lub Firewall Ci nie blokuję czasem GTA ?

Opublikowano

A może gra sama w sobie jest uszkodzona, próbowałeś reinstalacji lub naprawy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...