Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Peryferie?

kolo994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was prozbe mam 400zl na klawiature myszke i sluchawki z mikro polecicie jakies peryferie od logitecha. Czy lepiej kupic

Natec Genesis hx55

Natec Genesis gx66

Natec Genesis rx66

A znacie jaka dobra kierownice do 200zl

Chcialbym zeby klawa sluchawki i myszka byla jednej firmy

Opublikowano

Osobiście Genesisa bardzo polecam. Sam mam klawę, myszkę i słuchawki. Tylko trzeba uważać na kable, bo kilkakrotnie jak pojeździłem sobie moim kresłem na kółkach po kablu od słuchawek - mikro padło.

wz05.png

Opublikowano

Klawiatura ok, myszka nie wiem czy dobra, wydaje mi się, że jakieś bloody będą lepsze,  słuchawki do bani, lepiej hd681 + zm mic1. Jeśli chodzi o kierownice, to może jakaś używka logitecha, ale to i tak będzie mały kąt obrotu. Najtańsza kierownica, którą mogę polecić to logitech driving force gt używana 300-350zł, nowa 450-500zł.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

a znacie jakąś kierownice do 200zł  kąt  obrotu 360"  noi mocowana do bezpośrednio do biurka a nie na przyssawki   może być inna niż logitech

Opublikowano

a znacie jakąś kierownice do 200zł  kąt  obrotu 360"  noi mocowana do bezpośrednio do biurka a nie na przyssawki   może być inna niż logitech

Napisałem Ci, że takowych nie ma, ps raczej spotyka się bodajże 240 stopni a potem 900 jeśli chodzi o kiery do gier, logitech robi dobre kierownice, zwłaszcza do pc, chyba że masz tam kilka tysiecy do wydania to wtedy juz inne firmy.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Tak jak Hardzikk, sam mam i polecam Genesisa. Z myszek mógłbyś jeszcze się zastanowić nad GX88. Do tego słuchawki HX66, ta klawiatura, którą podałeś i wychodzi świetny zestaw do grania ;)

Opublikowano

Słuchawki od Genesisa na pewno nie.

Superlux HD681 albo Superlux HD668b (półotwarte i przestrzenne) albo Superlux HD669 (dosyć basowe, wygodne, zamknięte, a przestrzenność nadal jest)

i do tego Zalman ZM-MIC1

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...