Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl a Mirilis Action

Sasiad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Po ostatnich aktualizacjach globala nie mogę nagrywać gry Metin2 czy to za pomocą Mirilis Action czy np. za pomocą Frapsa. Czy ma ktoś sprawdzony sposób na to jak odpalić nagrywanie po aktualizacjach? A może istnieje jakieś obejście (bez modów i cheatów) tego poronionego hs'a?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do tego action to wybierz nagrywanie aktywnego ekranu bo mirillis nagrywa gry przy pierwszej opcji bodajże 10 lub 9 DirectXa natomiast metin ma chyba 8.

Opublikowano

Mirilis Action już od dawna obsługuje nagrywanie Metin2 (obsługa DX 8 została dodana wiele miesięcy temu). Problem jest w tym że po dodaniu nowego HS'a po odpaleniu Metina Mirilis jest z automatu wyłączany.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mirilis Action już od dawna obsługuje nagrywanie Metin2 (obsługa DX 8 została dodana wiele miesięcy temu). Problem jest w tym że po dodaniu nowego HS'a po odpaleniu Metina Mirilis jest z automatu wyłączany.

Możliwe, ale ktoś pisał że to niby wina DirectXa, skoro to hs to lipa. Druga opcja nagrywania działa jak coś :)

Opublikowano

Właśnie żeby działała to bym nie pisał tego tematu, po odpaleniu przechwytywania za pomocą okienka (magnes) Mirilis również zostaje wyłączony.

Dziwne, kilka dni temu nagrywałem filmik actionem przy użyciu drugiej opcji, sprawdzę teraz czy zadziała, tylko musze problem bluescreena naprawić. Dam ci znać czy działa.

Opublikowano

Pierw odpal metka, potem action i nagrywanie 100% działa bo sam nagrywam.

Btw// ja to wgl nie mam problemów jak inni, byle jak odpale i działa.

Używam opcji tej ramki.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...