Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe rzeczy sie pakuja.. ale tak naprawde sie nie pakuja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Probuje wgrac nowe zbroje na swoj serwer. Jak dodaje .dds oraz w msm to dziala. Okey. Raczej 'mowi mi ze dziala'. Pakuje fantastycznie, tylko te nowe pliki jakos 'znikaja'. Tak samo mam z jak chce dodac nowe ikonki. A wiec dodaje, i dupa - nic sie nie dodaje chociaz mowi ze sie dodalo.

Kiedy te nowe folderu ponownie rozpakowuje, to ich nie ma! To sobie pomyslalem.. o co tutaj chodzi. A wiec zaczalem śledztwo. Dodalem nowy plik do PC i sprobowalem go ponownie zapakowac filearchiver 2. Jak widzicie z SS http://prntscr.com/84x7jfto tego pliku tam nie ma (tez go nie ma wyzej lub nizej)

Powtarzam ze tak samo mam z iconkami - jak chce dodac nowe. 

Prosze nie mowic ze potrzebuje nowego file achiver.. bo ten dziala jak powinienen. Ale nie wiem czy to wina packera, moja czy plikow.. moze nawet wszystko razem...

Pomozecie?

Opublikowano

EterNexus psuje pakowanie plików.Używaj Epack od terenza.

Wlasnie sie tego dowiedzialem. Dzieki za pomoc :) EterNexus pakuje tylko 50% tego co jest do spakowania

Wlasnie sie tego dowiedzialem. Dzieki za pomoc :) EterNexus pakuje tylko 50% tego co jest do spakowania

@Edit

Masz moze tego packera? Nie moge go znalesc. Dzieki z gory.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...