Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać?

Devisso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ice sage :) + pota na x2 dmg odpalasz pierwszy skil i ogromny dmg + radianta jak masz to coś pięknego z ultem ( jakaś ekipa) i SA pozamiatana, tak jak dung.  Gram wszystkim magicznymi postaciami :) i polecam szczególnie jego.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Zagrałem wszystkimi postaciami nie licząc mele (jak narazie) i piratem grało mi się fajnie, jednak Ice Sage w porównaniu do reszty Sieje POGROM, skill który mrozi na kilka sec. wroga a w tym czasie zadajesz mu wraz z sojusznikami Dodatkowy DMG, do tego DMG z PPM.

Gdybym to ja miał decydować czym grać ponownie od 0 wybrał bym Ice Sage. (między innymi dlatego że ma lepszy atak LPM)

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Moją pierwszą postacią była Ninja, miło się nią grało ale jest wymagająca, trzeba skakać i kombinować POLECAM :D

2rc8k5i.png

Opublikowano

Dracolyte, Ice Sage, Fae Trickster(każdy mówi, że słaby i trudny, ale mi się taki nie wydaje), Pirat.

Live a life you'll remember.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...