Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura mechaniczna

NexyIki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam planuję zakup klawiatury mechanicznej, najbardziej w oko wpadły mi te dwa modele:

Qpad mk 70 mx red

Tesoro Durandal mx red

Prosiłbym Was o pomoc w wyborze, albo zaproponowanie innej klawiatury mechanicznej w podobnym przedziale cenowym.

Do osób, które chcą napisać: "Klawiatura mechaniczna to gówno / chwyt marketingowy / zbędny wydatek /  rzecz niepotrzebna w csgo / rzecz która nie doda mi skilla w csgo / c**j / p****"

Wypierdalaj biedna ściero

Opublikowano

W tym quickfire nie podoba mi się ten minimalistyczny układ klawiszy, a cena ultimate jest dla mnie troche za wysoka.

No to bier z qpada, lepsza jakość wykonania niż Tesoro.
Opublikowano

a4tech bloody b540 cena ok 300zł czerwone podśietlenie (można wybrać klawisze które chcesz aby sie podswietlały jeden klaiwsz i masz ten tryb) Przełączniki cherry mx black. Mam od 3 dni i jak narazie sprawuje się świetnie i w cs:go i w innych grach. A i jeszcze ta podkładka pod nadgarstek jest wykurwista xD.

2d6v47n.png

Opublikowano

a4tech bloody b540 cena ok 300zł czerwone podśietlenie (można wybrać klawisze które chcesz aby sie podswietlały jeden klaiwsz i masz ten tryb) Przełączniki cherry mx black. Mam od 3 dni i jak narazie sprawuje się świetnie i w cs:go i w innych grach. A i jeszcze ta podkładka pod nadgarstek jest wykurwista xD.

Polecanie a4techa kiedy można kupić qpada albo Tesoro xDDD

@topic te co podales są dobre, Qpad trochę lepsze wykonanie. Bierz która ci się podoba

Opublikowano

Jest milion klawiatur lepszych od bloody w tej cenie.

A niby w czym lepsze? W switchach? W podświetleniu? W wadze? W jakości wykonania? Bo nie rozumiem tego czym mają być lepsze.

2d6v47n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...