Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to mam problem... cos mi sie monitor zj....zepsuł :P od wczoraj mój monitor jest.. żółty o.O obraz jaki wyświetla ma barwę koloru żółtego nic nie pomaga czasami ma tylko kilku sekundowe przebłyski i kolor jest normalny. I tu mam pytanie ... czy mój monitor porostu zdechł? Czy będę zmuszony kupować nowy? jeśli tak jaki monitor radzicie kupi (firma, nazwa i jeżeli możecie to podajcie cenę)

Opublikowano

Ja niewiem ale jak mowimy juz o kupowaniu to kup Monitor Philips 190Wv ja mam taki i polecam bo prosty w obsłudze i ma ok 20 cali i jest tani popatrz na allegro itp..

A nie możesz zadzwonić do informatyka jakiegoś?

http://www.allegro.pl/item408587065_okazja...cd_philips.html

Tu jest ten monitor ^^^^^^

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

A sprawdz czy kabel ie jes torche "pekniety" , moj umpel wlasnie tak mial i gdy pruszal kablem kolory na pulpicie sie zmienialy .

Opublikowano

Jak CTR to albo kabel, albo wtyka (na starej 15 tak miałem xD), mój sposób- zajebywałem w góre monitora albo z boku i na godzine miałem spokój (a wiedz że brawiło mi też czasem na czerwono xD).

Opublikowano

A)

siada Ci monitor

B)

siada Ci karta graficzna

ja mialem to samo tylko, ze byl zolty i czerwony..

kupilem nowy monitor i to samo bylo..

wiec.. karta pierdzielnela

Opublikowano

a moj kozyn mial taki monitor ze mu na rozne barwy wyswyetlalo i jebnool reką i sie przestalo ;p

Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą, tuning podstawą

sygnacopymj8.th.gif

warrockplayerym9.png23998.png 6458.jpg 26412.png

Opublikowano

Bicie ręką w monitor nic nie daje kable tez nie są poprzerywane czy popękane bo sprawdzałem karta graficzna dopiero wymieniana wiec nie ma mowy zresztą sprawdzałem na starszej i tez jest ten problem czyli coś tkwi w środku chyba jednak muszę kopic nowy monitor.

Opublikowano

@off top. Nareszcie pisze 50 posta :D

@Topic :Masz kumpla z kompem w tym samymbudynku co ty? ( Moze byc obok ) idz do niego . Niech cipozyczy monito na 10-1 minut i sprawdz czy bedzie dzialac.

Bo wreszcie poco kupowac "new" monitore jak to moze byc co innego ?

Opublikowano

wpierw podziel sie z nami jaki masz monitor z kineskopem pewnie jak tak to już możesz kupować nowy polecam LG mam około 2 lata tylko czasem sie na chwile resetuje i wyłącza spowrotem to zajmuje jakieś 5 s

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

bo nie sadze żeby zdatny był do naprawy ale możesz spróbować sprawdź ile wyjdzie i policz ile razy może ci sie jeszcze zepsuć ile to wyjdzie czy kupić nowy monitor który zepsuje ci sie za kolejne 5 lat

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

jak mialem stary komputer tez mi sie tak robilo to wystarczyl solidny kop w bude pod biurkiem i bylo ladnie ;P;P nie zartuje, jak to mialem to zawsze pod biurkiem obudowa ruszylem troche i sie poprawialo ale to jak mialem starego kompa i monitor teraz takich problemow nie mam x]

2006-2010

Opublikowano

A ja nie naprawiałbym tego monitora..

To zapewne stare CTR a one bardzo wzrok psują.. [sam przez to okulary noszę D:]..

Naprawa wyjdzie drogo bo części nie są produkowane i drożej to wyjdzie niż np 4 lata temu..

Polecam monitory MAG sam takiego mam i sobie chwalę od 2 lat.

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/