Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzchowiec jako koń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile mi wiadomo funkcja horse.summon()

ma na sztywno w game wbite ID koni zależnie od klasy konia (kucyk, bojowiec militar) i od tego, czy gracz jest członkiem gildii bądź jej liderem(czarny kucyk, czarny bojowiec, czarny militar itp).

Więc edycja questa horse_summon nic nie da, jeśli pamięć mnie nie myli to co kolega bastia.pl chce osiągnąć było na Ś.P. pandorze.

Obstawiam, że chyba edycja npclist.txt będzie najsensowniejszym wyjściem. Chociaż nie jestem pewien, bo nigdy nie potrzebowałem, żeby niestandardowy mount biegał za moją postacią.

arijh2.jpg

Opublikowano

O ile mi wiadomo funkcja horse.summon()

ma na sztywno w game wbite ID koni zależnie od klasy konia (kucyk, bojowiec militar) i od tego, czy gracz jest członkiem gildii bądź jej liderem(czarny kucyk, czarny bojowiec, czarny militar itp).

Więc edycja questa horse_summon nic nie da, jeśli pamięć mnie nie myli to co kolega bastia.pl chce osiągnąć było na Ś.P. pandorze.

Obstawiam, że chyba edycja npclist.txt będzie najsensowniejszym wyjściem. Chociaż nie jestem pewien, bo nigdy nie potrzebowałem, żeby niestandardowy mount biegał za moją postacią.

a w src nie wiesz w jakich plikach dokładnie to siedzi?

bo chyba nie tylko w tym

horse_ride

50374279859406698435.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...