Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] METINOWY TYGODNIK #1

HarveyDent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Zawsze chciałem zrobić taki film i nareszcie mi się udało ;)

Co sadzicie o tego typu materiałach?

Wypowiadajcie się. 

PS. Teraz, po obejrzeniu kilkukrotnie, sam dostrzegam parę błędów. Jest to spowodowane brakiem doświadczenia w tej dziedzinie. Postaram się, aby kolejne części był lepsze.

https://www.youtube.com/watch?v=jKdWhRfrzoQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Spoko materiał, lekko zamulasz(to przez początki), ale z czasem to się wyrobi.

Sam czekam na Death Note. ;)

Keep going.

Dzięki.

Zamulanie może być też spowodowane tym, że film nagrywałem o 2 w nocy :)

Opublikowano

Super pomysł i na pewno będzie miał dużą oglądalność tylko musisz się do tego bardziej przyłożyć. Musisz być bardziej "żywszy". Jeszcze raz super pomysł!

Opublikowano

Fajne lecz myślę, że w kolejnych częściach się bardziej postarasz ;).

Postaram się! 

Super pomysł i na pewno będzie miał dużą oglądalność tylko musisz się do tego bardziej przyłożyć. Musisz być bardziej "żywszy". Jeszcze raz super pomysł!

Postaram się być żywszy. Ten odcinek taki jest może dlatego, że nagrywałem go o 2 nocy.

Dobrze komentujesz, przyjemny głos. +

Projekty też fajnie wybrane, bo każdy coś prezentuje.

Dzięki ;)

Wybrałem 3 najlepsze moim zdaniem.

Opublikowano

Zastanawia mnie jakie było kryterium serwerów na których warto zagrać bo 2/4 to gówna xDDD

Nie widzę sensu w czymś takim. Serwerów nei startuje aż tyle żeby co tydzien o jakimś wspominać.

Opublikowano

Zastanawia mnie jakie było kryterium serwerów na których warto zagrać bo 2/4 to gówna xDDD

Nie widzę sensu w czymś takim. Serwerów nei startuje aż tyle żeby co tydzien o jakimś wspominać.

nie smutaj sie ze nie wybrali twojego vesterisa ;/

Fajny material

Opublikowano

Wiadomo, że nie startują co tydzień fajne serwery, dlatego ta seria nazywa się "METINOWY TYGODNIK", a nie TYGODNIK STARTUJĄCYCH SERWERÓW. Będą też poruszane inne kwestie, nie tylko startujące projekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...