Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Support nie odpisuje

resthns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 31 lipca zostałem okradziony z itemków w cs:go. Wiem w jaki sposób ponieważ miałem wirusa, lecz nie klikałem w żadne linki na steamie, nie wchodziłem na żadne podejrzane strony, lecz myślę że pobrał on się mi przy okazji gdy coś pobierałem ( bo innego sposobu nie widzę). Stało się to w nocy z 31 lipca na 1 sierpnia kiedy byłem offline. Gdy to zauważyłem natychmiast napisałem ticket do supportu w którym dokładnie opisałem całą sprawę i kazali mi zmienić hasło oraz przeskanować komputer. Obydwie czynności uczyniłem i wirus został zdemaskowany i usunięty. Lecz tutaj jest drugi problem. Na dzień dzisiejszy steam mi nic nie odpisał, napisać jeszcze jednego ticketa? czy czekać dalej?

Dodam że musiałem również zmienić hasło do e-maila gdyż wirus również uzyskał dostęp do mojego e-maila więc steam guard na nic się nie przydał.

Cały czas miałem włączoną ochronę potwierdzania wymian przez e-maila, lecz ona również nic nie dała ponieważ tak jak napisałem wyżej wirus miał dostęp do poczty.

Czy jest jakaś szansa że odzyskam itemy? Jeśli tak to czekać dalej na odpowiedz supportu? Czy napisać jeszcze raz ticket?

Dodam że napisałem do angielskiego supportu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...