Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe pytanko odnośnie gry w nocy

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego wszyscy (prawie) gracze cs go grają mm po nocach 1-3 w nocy albo lepiej. Przeciez wtedy czlowiek nie moze sie skupic i chce mu sie spac. Chyba ze spi w dzien

Opublikowano

Dziwne. W dzien robia inne rzeczy czyli chyba pracuja to raczej w nocy nie maja energi na takie cos ? Wedlug mnie powinno sie grac o ludzkich porach typu dzien i wieczor a nie po nocach. Troszke mnie h*j strzela jak mnie znajomy zaprasza do gry a ja jestem tylko online na steam

Opublikowano

Dziwne. W dzien robia inne rzeczy czyli chyba pracuja to raczej w nocy nie maja energi na takie cos ? Wedlug mnie powinno sie grac o ludzkich porach typu dzien i wieczor a nie po nocach. Troszke mnie h*j strzela jak mnie znajomy zaprasza do gry a ja jestem tylko online na steam

To bądź busy albo away.

Nie grają na zawodach tylko for fun. Nie przeszkadza im to, że są trochę zmęczeni. I nie każdy ma czas, żeby siedzieć w dzień i wieczorem, a każdy chce grać. Zawsze możesz kupić Valve i wyłączać na noc serwery.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Żeby brać MM na poważnie to trzeba być uzależnionym... Też często gram z kolegami mm w nocy i tak naprawdę mam wyjebane na wynik czy to mój, czy to drużyny. Dla mnie liczy się zabawa i to, że mogę porozmawiać z kumplami, którzy ciężko pracują za dnia.

Opublikowano

Żeby brać MM na poważnie to trzeba być uzależnionym... Też często gram z kolegami mm w nocy i tak naprawdę mam wyjebane na wynik czy to mój, czy to drużyny. Dla mnie liczy się zabawa i to, że mogę porozmawiać z kumplami, którzy ciężko pracują za dnia.

No cóż nie zawsze masz rację tyle ci powiem. Ja MM biorę na poważnie bo szczerze kto chciałby spaść do goldów i silverów i znów męczyć się z jebanym suka blyad i dziećmi co gry nawet nie znają ale już mm grają. Dla funu gram sobie serwery społeczności. 

Opublikowano

No nie wiem ja tracąc godzinę jednak chciałbym coś osiągnąć dla jednego zabawą będzie ciągłe przegrywanie a dla mnie wbijanie coraz wyższych rang! :D 

Opublikowano

Dlaczego wszyscy (prawie) gracze cs go grają mm po nocach 1-3 w nocy albo lepiej. Przeciez wtedy czlowiek nie moze sie skupic i chce mu sie spac. Chyba ze spi w dzien

Hmm bo wtedy sie lepiej gra mniej ludzi którzy graja mniej poważniej ?.Nie kazdy mieszka w cebulandi ??? moze jak u nas jest noc to unich dzien i graja?.

Hmm sa wakacje nie kazdy chodzi do roboty??.Chcesz ludzia zabronic grania w gry w nocy ? wez czlowieku skoncz z ta gra   :D.H*j cie strzela jak ktos chce pograc w nocy a ty sił nie masz o jej jaki smutek ;(.

No cóż nie zawsze masz rację tyle ci powiem. Ja MM biorę na poważnie bo szczerze kto chciałby spaść do goldów i silverów i znów męczyć się z jebanym suka blyad i dziećmi co gry nawet nie znają ale już mm grają. Dla funu gram sobie serwery społeczności. 

Myślisz ze jestes lepszy od tych ruskow ? nie zapomnijmy kto trenowal 6 miesiecy zeby wyjsc z silvera 4: - )).

Czekam az zrobisz temat "Dlaczego ludzie graja m4a1-s a nie zwykla bez tlumika? moim zdaniem powinni usunać m4a1-s tak zeby kazdy gral jedna m4"

Opublikowano

W nocy lepiej się skupić, jest cicho, ciemno, nikt nic od ciebie nie chce. Jeśli tego nie rozumiesz to znaczy że jeszcze za młody jesteś ;)

Opublikowano

No nie wiem ja tracąc godzinę jednak chciałbym coś osiągnąć dla jednego zabawą będzie ciągłe przegrywanie a dla mnie wbijanie coraz wyższych rang! :D

Dokładnie <3

Hmm bo wtedy sie lepiej gra mniej ludzi którzy graja mniej poważniej ?.Nie kazdy mieszka w cebulandi ??? moze jak u nas jest noc to unich dzien i graja?.

Hmm sa wakacje nie kazdy chodzi do roboty??.Chcesz ludzia zabronic grania w gry w nocy ? wez czlowieku skoncz z ta gra   :D.H*j cie strzela jak ktos chce pograc w nocy a ty sił nie masz o jej jaki smutek ;(.

Myślisz ze jestes lepszy od tych ruskow ? nie zapomnijmy kto trenowal 6 miesiecy zeby wyjsc z silvera 4: - )).

Czekam az zrobisz temat "Dlaczego ludzie graja m4a1-s a nie zwykla bez tlumika? moim zdaniem powinni usunać m4a1-s tak zeby kazdy gral jedna m4"

Gdybym mówił o obcokrajowcach to bym podkreślił to że mówię o obcych a teraz chodzi mi o Polaków.

Nie chcę zabraniać bo każdy moze sobie robić co chce. Nawet usunąć sobie mózg jak ty... H*j mnie strzela bo ktoś mnie zaprasza o 24 a ja już pisałem mu z 100 razy że w takich godzinach nie gram!

TAK JESTEM K***A JEBANYM GLOBAL ELITE I MOŻESZ MI POSSAĆ GAŁKĘ SILVERKU! Mam rangę mg2 i gdyby nie to że nie mam formy to bym cię nosem wciągnął. Poprawka siedziałem 2 lata temu w

silverze 2 przez pół roku. (Pomyśl k***a a potem pisz bo narazie chyba nawet nigdy nie wiedziałeś jaki jest poziom gry i nawet gdy masz szczere chęci to trafi ci się cały team suka blyat.

Czekaj do jebanej twojej śmierci.

W nocy lepiej się skupić, jest cicho, ciemno, nikt nic od ciebie nie chce. Jeśli tego nie rozumiesz to znaczy że jeszcze za młody jesteś  ;)

Mam 17 i nie rozumiem tego. Poprostu chyba spędzam za dużo czasu poza kompem i dlatego nie mam potem siły i oczy mnie bolą.

Opublikowano

Dokładnie  <3

Gdybym mówił o obcokrajowcach to bym podkreślił to że mówię o obcych a teraz chodzi mi o Polaków.

Nie chcę zabraniać bo każdy moze sobie robić co chce. Nawet usunąć sobie mózg jak ty... H*j mnie strzela bo ktoś mnie zaprasza o 24 a ja już pisałem mu z 100 razy że w takich godzinach nie gram!

TAK JESTEM K***A JEBANYM GLOBAL ELITE I MOŻESZ MI POSSAĆ GAŁKĘ SILVERKU! Mam rangę mg2 i gdyby nie to że nie mam formy to bym cię nosem wciągnął. Poprawka siedziałem 2 lata temu w

silverze 2 przez pół roku. (Pomyśl k***a a potem pisz bo narazie chyba nawet nigdy nie wiedziałeś jaki jest poziom gry i nawet gdy masz szczere chęci to trafi ci się cały team suka blyat.

Czekaj do jebanej twojej śmierci.

Mam 17 i nie rozumiem tego. Poprostu chyba spędzam za dużo czasu poza kompem i dlatego nie mam potem siły i oczy mnie bolą.

ale ja mam musk :(.skoro cie uj strzela jak ktos cie zaprasza o 24 to go usun proste a  nie na forum placzesz ze cie o 24 zapraszaja ludzie do grania xD.Najpierw napisales ze jestes global elita  a potem ze masz mg2 -,- to wkoncu mg2 czy global elit? bo nie wiem :D.Silverem nie jestem w goldzie nigdy nie bylem xD 2 lata grania i mg2 pls :D.Gdy mialem ruskow w teamie swietnie mi z nimi sie gralo :- ( a jak ty masz problemy z ruskami to polecam znaleźć kolegow do grania ( ͡° ͜ʖ ͡°).Hmm ponad 7 lat gralem w 1.6 + od stycznia gram w cs go  LEM wiec nosem byś mnie napewno nie WCIONGNOŁ.17 lat i placzesz ze ktos cie zaprasza do gry o 24 o,O?.Po tekście "Czekaj do jebanej twojej śmierci." widać twoja inteligencje 

Opublikowano

ale ja mam musk :(.skoro cie uj strzela jak ktos cie zaprasza o 24 to go usun proste a  nie na forum placzesz ze cie o 24 zapraszaja ludzie do grania xD.Najpierw napisales ze jestes global elita  a potem ze masz mg2 -,- to wkoncu mg2 czy global elit? bo nie wiem :D.Silverem nie jestem w goldzie nigdy nie bylem xD 2 lata grania i mg2 pls :D.Gdy mialem ruskow w teamie swietnie mi z nimi sie gralo :- ( a jak ty masz problemy z ruskami to polecam znaleźć kolegow do grania ( ͡° ͜ʖ ͡°).Hmm ponad 7 lat gralem w 1.6 + od stycznia gram w cs go  LEM wiec nosem byś mnie napewno nie WCIONGNOŁ.17 lat i placzesz ze ktos cie zaprasza do gry o 24 o,O?.Po tekście "Czekaj do jebanej twojej śmierci." widać twoja inteligencje 

Bardzo prosiłbym abyś zmniejszył swój fetysz koloru czerwonego. Piszę na forum bo chcę się zapytać zdanie o innych i KULTURALNIE I BEZ SPRZECZEK podyskutować ale niestety znajdują się tacy jak wy i prowokują mnie. Niestety słaba "wola". Wiesz co to ironia? Właśnie nigdy nie byłeś

w silverze i goldzie to się nie wypowiadaj skoro nie siedzisz w temacie poziomu gry w silverach i goldach bo zapewne twoje jedyne pojęcie które określa silverów i goldów to nooby. Ruski na poziomie lem i okolice już ogarniają grę bo nawet z własnego doświadczenia wiem że w mg2 i wyżej ruski są bardzo przyjemni. Nie wiem o co chodziło z tym WCIONGNOŁ ale mam wrażenie że masz braki w słowniku. Nie prowokuj mnie to nie będzie tekstów typu czekam do twojej......

I błagam nie ciągnij dalej tego...

Opublikowano

@cola! wymagasz kultury od innych, a sam reprezentujesz sobą co reprezentujesz... przemyśl swoje zachowanie przez te 7 dni.

Odnośnie tematu to w nocy się fajnie gra, bo jest cisza i spokój. Niektórzy w dzień przebywają poza domem, a następnie wracają wieczorkiem i relaksują się grą w CSa, co w tym dziwnego? Granie w nocy ma więcej plusów niż granie w dzień. Nie chcę nikogo obrażać, ale gracze o bardzo młodym wieku w pewnym sensie odbierają przyjemność gry tym starszym ze względu na swoje dziecinne zachowania, które odbijają się później na wyniku gry. Przykładem jest mój przedostatni mecz, gdzie miałem 3 ruskich w teamie i jakiegoś 10-12 latka z Polski, który cały mecz gadał ''cyka blyat'', a ruscy jechali po nim jak się tylko dało, poza tym 0 skupienia na grze i jego ciągłe wygłupy i piski do mikrofonu(takich przypadków miałem dużo więcej).

Opublikowano

Może dlatego, że są wakacje a co za tym idzie sezon na "wstawaj bo już 17 rano"?

Sam wole w nocy grać jakoś tak wygodniej, przyjemniej a jak się gra z randomami to i brak dzieciarni jest.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mi sie bardzo przyjemnie gra w nocy. Zawsze na ts3 jakas beka z gry poleci to się godzinami śmiejemy. Czemu w nocy? W domu cisza, spokój, nie trzeba odchodzić od kompa żeby np trawę kosić czy drewna przynieść. I ogólnie dosyć przyjemnie siedzi mi się do 3/4, potem juz muli ^^

Moje motto:

"Spać się chce ale grać jeszcze bardziej"

Autor: Truskawkowy/Korepta.

Pozdrawiam

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Może dlatego, że w NA mają czas 8h do tyłu od nas? I jeśli oni mają 4-5, to mamy południe. Może wychodzą na dwór z partnertkami, ze znajomymi, mają różne sprawy i lubią sobie w nocy pograc?

Opublikowano

Panie odpowiem ic na to pytanie i zadam równierz parę teoretycznych a więc:

Dlaczego pytasz tylko o graczcy CS:go? Nie spytasz o graczy Metin2 czy innych gier? w Każdej grze znajdziesz kogoś kto grał by do 2-3 w nocy a czasem nawet do rana :)

Niektórym po prostu nie chce się spać to sobie grają, jeszcze inni grają bo im fajnie się gra w zespole, a jeszcze inni po prostu nie mają co robić a nie mogą zasnąć ;)

Powiem ci tak, sam gram w CS'a i inne gry z moim teamem "znajomymi z reala" gdzies do około 22-24 w powszednie dni gdy do pracy mam na 5 rano heeh, ale np ostatnio były bardzo gorące dni (nawet do 40 stopni) to nikt z nas nie mógł spać to po prostu otwiera się okienko i się grało w CS'a ;)

Nie ma reguły na to, że to tylko gracze CS'a grają w nocy :)

Opublikowano

Dokładnie <3

Nie chcę zabraniać bo każdy moze sobie robić co chce. Nawet usunąć sobie mózg jak ty... H*j mnie strzela bo ktoś mnie zaprasza o 24 a ja już pisałem mu z 100 razy że w takich godzinach nie gram!

TAK JESTEM K***A JEBANYM GLOBAL ELITE I MOŻESZ MI POSSAĆ GAŁKĘ SILVERKU! (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)Mam rangę mg2 i gdyby nie to że nie mam formy to bym cię nosem wciągnął. Poprawka siedziałem 2 lata temu w

Myślisz, że ranga mg2 coś znaczy? Jest to taki sam poziom co gold. Chwalisz się, że grasz w tą grę od 2 lat (jesteś w mg2) i, że siedziałeś w silver 2 PRZEZ PÓŁ ROKU? Założyłeś ten temat żeby się poniżyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...