Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakość streamów LOLYOU

DiFF1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie: mianowicie jakim cudem lolyou osiągnął taką jakość w cs:go na rozdziałce HD? Dodam, że również mam monitor Full HD (jak on) ale mimo wszystko przy ustawieniu rozdziałki 1280x720 wszystko jest bardziej rozmazane itp. Dziękuje za wszystkie komentarze.

Opublikowano

Nie da się niestety. No może spróbuj jeszcze pokombinować w ustawieniach karty graficznej, bo z tego co wiem te 2 wartości też da się zmienić właśnie w sterownikach. One właśnie odpowiadają za wygładzanie krawędzi.

Opublikowano

Coś tam się poprawiło, ale mam jeszcze jedno pytanie: da się poprawić jakość tych czcionek w cs:go? (szczególnie w menu głównym) bo są również dosyć niewyraźne

Opublikowano

@DiFF1337 on gra na black barsach dlatego ma normalny obraz a nie taki rozmazany. Miałem tak samo na rozciągniętym parodia gówno widziałem. Ustawiłem black barsy i był normalny.

Opublikowano

@DiFF1337 on gra na black barsach dlatego ma normalny obraz a nie taki rozmazany. Miałem tak samo na rozciągniętym parodia gówno widziałem. Ustawiłem black barsy i był normalny.

Popróbuje w ustawieniach nvidii bo ja nie mam black barsów na HD. Dzięki!

EDIT: Xeeideex mam pytanie dosyć proste: nie da sie zrobić dobrej jakości bez black barsów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...