Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond v elo hell

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Wbilem pare dni temu Diamond V na eune.Z platyny 5 do Diamentu wyszedlem w jakis tydzien majac 80% win ratio w grach bylo latwo.Teraz to co sie zaczelo to jakis horror.Od kad wszedlem tutaj to mam z 20% wygranych gier.Daivy na 1lvl flamerzy rage quity.Ludzie graja gorzej niz w silverze.Co ja mam k***a zrobic,sam nie dam rady wycarrowac 4 nieudacznikow z mojego teamu w kazdej grze.Doslownie jedna gre wygram potem 4 przegrane i tak w kolko.Duo nie chce grac.Co moge zrobic? Dlaczego taki niski poziom jest tutaj?Jak ci ludzie wbili te dywizje grajac jak silvery?

Opublikowano

Ciężko jest coś zrobić, ja od lutego do teraz wyszedłem max do D2 i spadłem. Większość gier jest na zasadzie wygrana w 20/przegrana w 20 albo wcześniej. To czy wygrasz czy przegrasz jest zależne od szczęścia, czy to Ty będziesz miał gówniaka w teamie czy przeciwnicy. Co grę albo ja mam kogoś 0:8 albo przeciwnicy, ciężko jest o mecz 50/50, który można sobie pograć do 40-50 minuty i wygra lepszy team.

Opublikowano

Proste-D5 to zbieranina dzieci które były bostowane/kupiły konto/osoby które cudem wbiły d5 i myślą że sa bogami gry oraz marny procent graczy którzy tam naprawdę powinny się znajdować. Serio tam czasem jest gorzej jak w śilwerze

Jak sie wydostać?Cudem chłopie, cudem bez grania duo.

Opublikowano

Dzieki za wypowiedzi.Odinstalowalem ta gre po 6 przegranych dzisiaj :) Mam k***a dosyc tego xD  Tylko problem w tym ze nie ma  w co grac bo nie znam  innej rownie wciagajacej gry ;p

Opublikowano

D5 to skupisko śmieci, graj z kimś duo i wyjdziesz, jeśli zasługujesz.

Opublikowano

Siema.Wbilem pare dni temu Diamond V na eune.Z platyny 5 do Diamentu wyszedlem w jakis tydzien majac 80% win ratio w grach bylo latwo.Teraz to co sie zaczelo to jakis horror.Od kad wszedlem tutaj to mam z 20% wygranych gier.Daivy na 1lvl flamerzy rage quity.Ludzie graja gorzej niz w silverze.Co ja mam k***a zrobic,sam nie dam rady wycarrowac 4 nieudacznikow z mojego teamu w kazdej grze.Doslownie jedna gre wygram potem 4 przegrane i tak w kolko.Duo nie chce grac.Co moge zrobic? Dlaczego taki niski poziom jest tutaj?Jak ci ludzie wbili te dywizje grajac jak silvery?

Od kiedy zaczęło się Lato, poziom graczy wyraźnie spadł. Również miałem 80% win ratio na smurfie. A teraz w każdej grze dobiera mi ludzi, którzy już w lobby trollują albo specjalnie zbanują Ci postać, którą chciałeś grać.

Opublikowano

ty chyba w hotsa typie nie grales jak mowisz ze to potencjal albo masz cipe w mozgu

Grałem jeszcze na becie  i szału nie ma dupy nie urywa. Ale potrafię uszanować fakt że komuś bardziej się podoba gra x a innemu y. Po prostu smite urzekł mnie tym że mamy tam 3D a nie widok z góry.

Gry to można łatwo wygrywać, gorzej jest z pkt. Za wygrana dostawalem po 10-15 a spadalo po 25 ;>

I to jest właśnie jest kolejną rzeczą która wnerwia w D5-mało zdobywasz a dużo tracisz przez co cały czas siedzisz z 0LP

Opublikowano

Sam przestalem praktycznie grac w lola i przeszedlem na hotsa. Ci ktorzy mowia ze to gowno pewnie nie grali/grali malo. Ja gram od startu bety mam pierwsza range i siedze juz troche w tej grze. Ale to jest kwestia gustow bo ja wole wspolpracowac z teamem a nie solo carryowac jak w lolu ;P Najlepiej znalezc sobie kogos do gry wtedy jest jeszcze lepiej.

Czasem jak sie wkurze na teamy przez ktore przegrywam to gram w stacrafta i uswiadamiam sobie ze potrzebuje swoich teammatow :D (bronze w sc)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@Wildhero tutaj nie chodzi o przegrane czy wygrane, tylko o poziom gry. Nie wiem jak tam u ciebie ale ja od jakis 50 gier nie rozegralem ZADNEGO wyrownanego meczu, wszystko konczy sie w 20 minucie w przewadze jednej z druzyn. To nie jest dla mnie jakies satysfakcjonujące :3

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@Wildhero tutaj nie chodzi o przegrane czy wygrane, tylko o poziom gry. Nie wiem jak tam u ciebie ale ja od jakis 50 gier nie rozegralem ZADNEGO wyrownanego meczu, wszystko konczy sie w 20 minucie w przewadze jednej z druzyn. To nie jest dla mnie jakies satysfakcjonujące :3

Ja też nie mam wyrównanych meczy, ale to ze względu na to, że gram na niskich ligach :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...