Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Administratorem/Moderatorem/Helperem

kluchagameplay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

nazywam się Maciek mam 18 lat od 2,5 lat zajmuję się serwerami Ts3 .To tak co potrafię tworzyć usuwać i edytować kanały,Tworzyć rangi na serwerze Ts3, Jestem pomocną i zaradną osobą potrafię szybko rozwiązywać spory miedzy użytkownikami,Potrafię też bardzo angażować się w sprawy związane z serwerem Ts3. Teraz może coś o mnie  jestem cierpliwą i noszącą pomoc osobą to tylko 2 cechy :) ale piszę dalej moimi najlepszymi cechami są pracowitość zaangażowanie w rzeczy które robię i nigdy się nie podaję robię wszystko do końca  ale co to by było za w ogłoszeniu jak bym też nie napisał swoich wad moimi wadami są stawianie na swoim czyli nie lubię jak ktoś ma rację i lubię przegadywać osoby w niektórych sprawach czyli : rozmowa,jakiś temat,itp.Dodam jeszcze jedną rzecz jestem dyspozycyjny czyli można dzwonić  lub pisać do mnie i zawsze wbije na serwer Ts3 lub pomogę jak ktoś czegoś potrzebuję.Zapomniałem dodać że jestem osobą opanowaną czyli inaczej jak ludzie piszą

OGARNIĘTĄ.

KONTAKT:

GG:53465199

lub

PW na forum

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...