Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak dobrych gier online

KerixLoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brakuje mi dawnych czasów. Pamiętam że grało się wtedy w metina albo w tibie. Nie było tych jebanych problemów z wymaganiami. Na każdym komputerze z 512mb ram i tak oni napierdalali w tibie czy metina. Zdarzały się że ktos gral w cs"a ale to tylko ci którzy mieli skilla w ręce. Nigdy mi nikt nie ruchal matki. Nikt nie spamowal jakimis taksami typu twój stary. Nie było tych pojebanych botow. Jak się w googlach szukało to były tylko jakieś generatory yang co żeby pobrać trzeba było wysłać smsa i się tak wrabiali cymbaly. Czasem jak chciało się zagrać na jakimś privie to trzeba było długo szukać. Pamiętam jak zacząłem grę na avalon. Taka troszkę podnieta jak ubralem stalke +9 bo na PL stalka kosztowała miliardy yang. Nikogo nie było stać. A teraz ? Chce zagrać na jakimś jebanym privie to albo admini lecą na hajs albo jest tyle botow i biegają i chuj. To samo w tibi wszędzie te jebane boty. Teraz przyszła moda na Lola i csa. Cs to zajebista gierka wszechczasów nawet w latach świetności 1.6. Wszystko fajnie gdyby nie te genetyczne pierdolone dzieci które podniecaja się tymi jebanymi skinami albo próbują okraść jakieś skiny o wartości 1 euro na różnych grupach na fb. Lol też fajny tylko te zjebane community. Ale jak dowiedzą się że jestem polakiem to i go afk albo i feed. Pierdole co tu grać ?????!?!

Opublikowano

Polecam strategie, rozwijają myślenie, nie trzeba na nie poświęcać dużo czasu (bo zaledwie paręnaście minut na ogarnięcie wszystkiego dziennie) i cieszą z achievementów, jakie się osiąga.

Np. Supremacy 1914 to świetna gra, ale trzeba lubić tez wojskowość i historię.

Hunt or be hunted.

Opublikowano

Nie ma już w co grać, takie czasy. Jedyne co można zrobić to single player albo karcianka czy dobra strategia.

Opublikowano

Gry przez neta są słabe chyba że ma się z kim grać. Kupiłem csa tylko dlatego że pół klasy grało, grając w 4/5 jeszcze byłe znośnie ale jak już miałem zagrać solo to wolałem posiedzieć nic nie robiąc :) Polecam gierki single z dobrą fabułą jak gothic, wiedźmin, dragon age, fable.

4008f620557c76b9gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...