Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najpierw myszka czy słuchawki? Dylemat

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Do wymiany mam 2 rzeczy ale nie wiem co najpierw myszka czy słuchawki dozbierałem już 250zł. Moja obecna myszka to A4TECH Oscar X-748K ,a słuchawki to PHILIPS RP-HT260. Więc co najpierw brać HyperX Cloud czy SS Rival?

Opublikowano

@hjrhombre no też tak myśle ale te słuchawki które mam są strasznie nie wygodne i po 2 godzinach np już musze na 15 min zdjąć bo mnie gniotą :/

To dobrze przynajmniej nie siedzisz non stop. Powinno się właśnie robić przerwy więc mozesz mówić że masz słuchawki medyczne xD A tak serio to skoro są nie wygodne to bierz sluchawki.
Opublikowano

Imo Rival, mycha wazniejsza, bo na gownianych słuchawkach też da się grać.

XDDDDDDD xD

@ top

ta myszka na początek co masz starczy, mam gorszą i wbiłem globala na akceleracji co sensor spier.dala przy szybkich ruchach myszką.

Kup sobie sluchawki, mialem kiedys sluchawki dobre ale mi sie zepsuly, uzywalem wtedy dousznych od xperii i w ciagu tego samego dnia kupilem nowe nauszne, nie wytrzymałem tego dzwieku, slysze ze gosc idzie rampe a wychodzi mida.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

XDDDDDDD xD

@ top

ta myszka na początek co masz starczy, mam gorszą i wbiłem globala na akceleracji co sensor spier.dala przy szybkich ruchach myszką.

Kup sobie sluchawki, mialem kiedys sluchawki dobre ale mi sie zepsuly, uzywalem wtedy dousznych od xperii i w ciagu tego samego dnia kupilem nowe nauszne, nie wytrzymałem tego dzwieku, slysze ze gosc idzie rampe a wychodzi mida.

To radze się zglosic do laryngologa, CS:GO nie jest mocno wymagający jeśli chodzi o słuchawki, a akceleracja i chujowy sensor mocno przeszkadza. Zreszta po co się wypowiadasz skoro autor już podjął decyzję.
Opublikowano

To radze się zglosic do laryngologa, CS:GO nie jest mocno wymagający jeśli chodzi o słuchawki, a akceleracja i c*****y sensor mocno przeszkadza. Zreszta po co się wypowiadasz skoro autor już podjął decyzję.

Jeszcze nie zamówiłem ale jutro po jutro/po jutrze zamawiam myszkę, albo słuchawki.

Myszke i podkladke, uwierz mi ze dobra myszka i podkladka jest lepsza niz najlepsze sluchawki.

Podkładkę już mam. Jest to SS QcK

Opublikowano

Jeszcze nie zamówiłem ale jutro po jutro/po jutrze zamawiam myszkę, albo słuchawki.

Podkładkę już mam. Jest to SS QcK

QcK czy Qck+? Bo standardowa jest trochę mała. Jaki masz sens?
Opublikowano

QcK czy Qck+? Bo standardowa jest trochę mała. Jaki masz sens?

Mam zwykłą QcK. Sens 1.7 m_rawinput 1 400 DPI i dobrze mi się gra ;X

slysze ze gosc idzie rampe a wychodzi mida.

Mam to samo

Opublikowano

i dobrze mi się gra ;X

I o to k***a chodzi. Rozsądne podejście. W końcu ktoś wie czym się kierować przy ustawianiu sensitivity i DPI w grze.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To radze się zglosic do laryngologa, CS:GO nie jest mocno wymagający jeśli chodzi o słuchawki, a akceleracja i c*****y sensor mocno przeszkadza. Zreszta po co się wypowiadasz skoro autor już podjął decyzję.

hahha o kurva, kisne XDDDDD

Chodziło mi o to, że taka myszka "NARAZIE" mu starczy, niech najpierw kupi słuchawki.

Autor nie podjął decyzji dlatego to napisałem.

Z resztą sam napisał, że słyszy gościa np. z mida a wychodzi mu longiem no to wiadomka, że słuchawki, uwierz mi, mam gorszą myszkę i daję spokojnie rade na sensorze który mi spie/rdala co chwile ale ustawiłem wyższą czułość + przyzwyczaiłem się do wolnych ruchów teraz myszką i jest dobrze, czasami wiadomo każdy zrobi szybki gdy ktoś atakuje plecy ale na twoim miejscu bez zastanowienia brałbym pierw słuchawki.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Kup myszkę :) od razu mówię heeh, a dlaczego? ponieważ grać możesz nawet bez słuchawek albo jak ja (czasami) na głośnikach a często na słuchawkach telefonicznych hehe ;) a myszka jak to myszka, nią sterujesz prawda?

Nick: Młody

Ranga: The Global Elite

Status: Online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...