Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

House of Cards

Vinegar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich fanów tego świetnego serialu politycznego emitowanego od 3 lat przez Netflix. :D

Jak wiedzą wszyscy fani, niedawno dobiegł końca sezon 3, bardzo burzliwy dla wielu postaci, szczególnie jego koniec bardzo wiele namieszał w całym serialu. ;)

W oczekiwaniu na 4 sezon warto pogawędzić o tym, co nas nurtuje w głównych postaciach, jaką przewidujecie przyszłość Demokracie z Gaffney?

Zapraszam do dyskusji ;)

Hunt or be hunted.

Opublikowano

Witam wszystkich fanów tego świetnego serialu politycznego emitowanego od 3 lat przez Netflix. :D

Jak wiedzą wszyscy fani, niedawno dobiegł końca sezon 3, bardzo burzliwy dla wielu postaci, szczególnie jego koniec bardzo wiele namieszał w całym serialu. ;)

W oczekiwaniu na 4 sezon warto pogawędzić o tym, co nas nurtuje w głównych postaciach, jaką przewidujecie przyszłość Demokracie z Gaffney?

Zapraszam do dyskusji ;)

Chcialem zacząć ten serial, ale powiedz mi ile on będzie mial sezonow? Chce cos spojnego, zamknietego, a nie rozciaganego na wiele lat, byle zarobić. 

Opublikowano

@@Shanya3

Ja nie oglądam serialów, ale ten mi się spodobał, jestem na drugim sezonie, bo nieco go zaniedbałem i przestałem oglądać kilka miesięcy temu. Ciężko mi opisać ten serial, ale jest świetny. Wszystko trzyma się kupy i nie jest naciągane (według mnie). Co do sezonów nie jestem w stanie powiedzieć.

Opublikowano

@@Shanya3

Ja nie oglądam serialów, ale ten mi się spodobał, jestem na drugim sezonie, bo nieco go zaniedbałem i przestałem oglądać kilka miesięcy temu. Ciężko mi opisać ten serial, ale jest świetny. Wszystko trzyma się kupy i nie jest naciągane (według mnie). Co do sezonów nie jestem w stanie powiedzieć.

nie watpie w jego swietnosc, po prostu jak mam cos zaczac to chce to skonczyc, nie wyobrazam sobie czekac np. 5 lat na ostatni sezon

Opublikowano

@Pisałem to z nowego konta, ale właśnie odzyskałem passy do starego, więc będę się stąd wypowiadał. :) //Vinegar

@1361622928-U485574.pngShanya3

Serial ma obecnie w planie 4 sezony, trzeci właśnie dobiegł końca. Wątpię, żeby po 4 który ma mieć premierę w lutym 2016 pojawiło się coś jeszcze, bo jest to konkretny okres czasu, nawiązujący do kadencji w USA.

Hunt or be hunted.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...