Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2Bob - Best Metin2 Bot(Level-, Fish-, Farmbot, + 7 more)

Slait

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Since today, there is also a free version of M2bob, more information here:

Working on official + P-Servers

www.m2bob.net

Hello @ all,

this is the presentation of the best bot for Metin2, called "M2Bob", everything you need is included!

LEVELBOT | Yes

SPEEDHACK/ATTACKSPEEDYes

RANGEPICKUPYes

FISHBOTYes

METIN-/BOSS-/ORE-FARMBOTYes

SWITCHBOT | Yes

SHOP-CREATOR-BOTYes

SHOP-SEARCH-BOTYes

ENERGYBOT | Yes

READBOT(Skillbooks/Soul stones) | Yes

BUFFBOTYes

SPAMBOT | Yes

Screen:

bob.png

New Trailer:

Very good guide:

Information:

www.m2bob-forum.net

Support E-Mail:

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I fixxed it, thank you :)

It will last until further notice, I can´t tell you now

And @all, I can not speak polish, so you have to write in english as @razor3254 did!

Pomocnik
Opublikowano

I fixxed it, thank you :)

It will last until further notice, I can´t tell you now

And @all, I can not speak polish, so you have to write in english as @razor3254 did!

@p4w6i4 czytac nie umiesz ? ;D ostatnia linijka

Opublikowano

i'm so suprised that adv. is published on onionland forum, think good p - servers only premium. I used this bot on PL hmm 3 years ago? It was rly good, but this too seems legit, i will test it, but i need update my paypal to change value to $$.

Opublikowano

i'm so suprised that adv. is published on onionland forum, think good p - servers only premium. I used this bot on PL hmm 3 years ago? It was rly good, but this too seems legit, i will test it, but i need update my paypal to change value to $$.

Changing value in paypal takes like 10 seconds mate.

How much for premium?

Opublikowano

@crusev2 da sie na tym zarobic 2-3krotnie? @1361622928-U485574.pngSlait As with the system bans in game guard ?. And if m2bob blocks the logs? .how Long will be available free limited version m2boba? Because I can not decipher

/niereg. sygna

Opublikowano

Im don`t know what im doing wrong but when im trying to run this on metin2.pl my game is crashing and then starts again and im have errors from the Gameguard.

Can you help me @1361622928-U485574.pngSlait ??

Komuś z was też nie działa na plu? odpalam to gdy wbija do clienta to gameguard pluje błedami.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

@p4w6i4 czytac nie umiesz ? ;D ostatnia linijka

Skąd wiesz, że nie pytał się kogoś z Polski ?

Co do m2Bob próbowałem na jednym z privów i nie działał nie wiem jak na innych. :)

Opublikowano

@DarnoczeG na privach nie zadziała(tylko wersja premium cię ratuje)

Im don`t know what im doing wrong but when im trying to run this on metin2.pl my game is crashing and then starts again and im have errors from the Gameguard.

Can you help me @1361622928-U485574.pngSlait ??

Komuś z was też nie działa na plu? odpalam to gdy wbija do clienta to gameguard pluje błedami.

jakie errory ? dawaj mi tu screena,zerknę okiem.

/niereg. sygna

Opublikowano

@crusev2 da sie na tym zarobic 2-3krotnie? @1361622928-U485574.pngSlait As with the system bans in game guard ?. And if m2bob blocks the logs? .how Long will be available free limited version m2boba? Because I can not decipher

@alelaska Na balmorze s2 leciały dodania z mini bossow m1. Każdego mini bossa dodałem jako bossa w m2bob. To samo sie tyczy minibossow w m2. Jedyne co ograniczało to limik 6 botów. Jeśli chodzi o zarobek to z 23zł zarobiłem 20-kroć tego, Do tej pory mam pełno ulep z m2/ m1 dodan itp. No i KU. Ale co z tego jak na balmorze s2 juz nikt nie gra. Pewnie mozna by było farmic na innych serwerach ale mi sie już nie chce.

Opublikowano

@crusev2 ale  ztego co wiem to darmowa wersja nie działa na privy.Ja gram na PL nie lubie ogolnie privov.Jezeli jestes chętny grac ze mna to na etolin shinsoo,A tak wiecej czasu gram w cs go :) z resztą wiecej sie zarobi na premium wersji bo to co dodali to lipa te lepsze funkcje nie chodza

/niereg. sygna

Opublikowano

@alelaska Przecież napisałem że kupiłem premke za 23zl na allegro. Wszystkie funkcje działały. "Trasy" z metinami w m1 i m2 można pobrać na stronie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...