Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiac na fanpage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam pytanie zLozylem fanpage i jak na nim zarobic w ciagu 2 dni mialem prawie 100polubien i jak moge na nim zarobic ? Co musze zrobic?

Opublikowano

Nie możesz zarabiać bezpośrednio z fanpage od Facebooka - co najwyżej możesz uzbierać dużą ilość lajków i go sprzedać, albo reklamować na tym fanpage jakieś produkty itp.

Opublikowano

Ogólnie musisz jakieś partnerstwo zawrzeć z np. innymi fanpage, albo jakimiś stronami internetowymi o tematyce CS. Oni by Ci wtedy przesłali materiały do reklamy.

Opublikowano

Ogólnie musisz jakieś partnerstwo zawrzeć z np. innymi fanpage, albo jakimiś stronami internetowymi o tematyce CS. Oni by Ci wtedy przesłali materiały do reklamy.

Nie prościej sprzedawać na allegro?

7891614428580671076560.png

Opublikowano

Nie prościej sprzedawać na allegro?

Też istnieje taka opcja, chociaż w sumie to nie wiem która była by lepsza. Wszystko zależy od popularności fanpage itp.

Opublikowano

Też istnieje taka opcja, chociaż w sumie to nie wiem która była by lepsza. Wszystko zależy od popularności fanpage itp.

Na allegro za 10 zł kiedyś kupiłem reklamę na fanpage 60 tysięcy osób. Te osoby to były oczywiście boty, więc reklama i tak za przeproszeniem gó*no dała.

7891614428580671076560.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...