Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spodziewałem sie jakichś bogów, bo w Cabala 2 mozemy grac od niedawna, ale mam problem i nigdzie nie moge znalezc rozwiazania.

Gra normalnie sie pobiera i wlacza ale potem jest coś nie tak... 

Login screen:

b5b5d4522aaf22127e1361f0565f4007.jpg

Nastepnie sie loguje i podczas wyboru i tworzenia postaci jest podobnie:

Screeny z charakteryzacji postaci:

61c8e930d7122c46ee4b1f453d1e762e.jpgTak to chyba oczy xD:

820dac25562631be996b2471f079698b.jpgCo mogę z tym zrobić? Z kartą graficzną jest wszystko w porządku, najnowsze sterowniki są i karta powinna bez problemu pociagnac gre.

Bardzo prosze o pomoc. Juz jeden reinstal byl ale przerwany na chwile, sprobuje jeszcze raz ale watpie zeby pomoglo. Help plox koledzy xD

Stworzylem postac i sprawdzilem czy dalej jest tak samo. Tak, jest biało widac tylko oczy i przezroczysto jest.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Gra pobrała się w 100%? Bo w C2 można grać, jeżeli pobierze się (bodajże) 33% gry, ale wtedy nie wyświetla wszystkich tekstur, bo gra pobiera je w tle.

A jaką masz kartę graficzną?

Opublikowano

@EDIT: Znowu zrobilem reinstal usunalem i podmienilem pliki w xigncode, zadnych errorow nie ma ale nbadal nie ma tekstur ani nic :\

ruU3AnC.png

Opublikowano

Jaką masz kartę graficzną? Zaktualizowałeś do niej sterowniki?

Napisałem przecież że wszystkie sterowniki zostały zaktualizowane. Moja karta graficzna to AMD Radeon HD 6670 2GB. Z kartą jest wszystko w porządku i powinno działać

ruU3AnC.png

Opublikowano

Jakie stery do karty masz? Niektóre potrafią fajnie namieszać (a akurat AMD nie można zarzucić robienia dobrych sterów).

Możliwe, że grafa za słaba jednakże patrząc na wymagania powinna gierca działać bez problemów.

Opublikowano

Karta bez problemu by to pociagnela, no coz jak nie dziala to nic, dziekuje wszystkim i temat do zamkniecia :)

ruU3AnC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...