-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Kejsar
Kejsar
Witam. Dzisiaj zaktualizowałem sterowniki karty graficznej Asus GTX 970, lecz po aktualizacji wyskoczyło, że "Program menadżer okien pulpitu przestał działać." i coś jeszcze, ale nie pamiętam co dokładnie. Od tego momentu zamiast przezroczystego paska w dolnej części ekranu jest błękitny pasek. Tak samo wygląd okien się zmienił. Próbowałem informacje o wydajności zaktualizować, bo pomyślałem, że może system automatycznie wyłącza Areo czy coś, ale podczas aktualizacji to się crashuje (informacje o wydajności), więc nic z tego. Próbowałem także w wierszu poleceń (otworzonym jako administrator) wyłączyć i włączyć menadżer okien, ale znowu przestaje on działać. Kiedyś też miałem ten problem - pomogła czysta instalacja sterowników, co zresetowało ustawienia karty graficznej. Właśnie w tej aktualizacji też użyłem czystej instalacji, a to najwyraźniej mi coś popsuło.
Proszę o pomoc.
@Edit
Probrałem Fix It z Microsoftu i znalazło problem "Karta wideo nie obsługuje wymaganych ustawień ekranu".
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.