Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Castle

Luciferek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Chciałbym Cię zaprosić na otwarcie innowacyjnego serwera FreeBuild!

Jeśli znudziły Ci się tradycyjne serwery, gdzie siedzisz tylko na swojej małej działce to doskonale trafiłeś!

Free Castle jest właśnie dla Ciebie.

Jako jedyny z serwerów tego typu nie stawia na mapę z działkami lecz na świat survival 3000x3000 kratek, gdzie każdy będzie mógł założyć działkę, gdzie mu się spodoba.

Aby uniknąć problemu z zajmowaniem terenu przez 'chwilowych' graczy każda działka będzie płatna.

Bez obaw! Cena będzie przyzwoita i każdy gracz spokojnie nazbiera na nią w kilka minut gry.

Nie chcę zdradzać zbyt wiele z gameplay'u, ale mogę powiedzieć, że serwer będzie dzielił się na ciekawe obszary. Jedne bardziej, inne mniej niebezpieczne. Każdy będzie mógł przejść tutorial, więc bez problemu zorientuje się, gdzie spokojnie może przesiadywać długie godziny.

Serwer ten nie jest jednym z 'FreeBuild', które zazwyczaj kończyły się trybem kreatywnym za 5zł.

Nie jest on serwerem łatwym. Nie wszystko da się zdobyć, nie będzie to występowało w ogromnych ilościach.

Aby osiągnąć bogactwo trzeba będzie poświęcić na niego trochę czasu.

Od siebie mogę zaoferować cudowny czas spędzony na serwerze.

Zagwarantują to:

- autorskie pluginy;

- wiele dni poświęconych na dopracowanie serwera;

- eventy;

- wprowadzenie LuckyBlock'ów;

- Odmienny tryb, który trzeba będzie poznać;

- ogrom nowości;

- więcej możliwości dla stałych graczy;

Dodatkowo do kupienia będą rangi stworzone w przemyślany sposób, aby grę urozmaicać, zamiast ją ułatwiać.

Będą do nich należeć:

- VIP

- SVIP

- HERO

- LEGENDARY

Jako iż gracze kupujący rangi pomagają nam w utrzymaniu maszyn, otrzymają oni prywatne kopalnie.

Przewidywany start - 21.08.2015r.

IP serwera >> Będzie podane przed otwarciem
Strona serwera >> Będzie podana przed otwarciem
FB Serwera >> Będzie podany przed otwarciem

Na start organizowany będzie event na darmowe rangi  <_< 

Opublikowano

Widzę kolejny serwer gdzie jest opisane co będzie na serwerze, przewijam trochę w dół i widzę rangi do kupienia. Czemu każdy właściciel serwera, myśli że jak doda rangi do kupienia, to serwer sam sie utrzyma ? Jeżeli checie robić serwer to róbcie to z głową. Może dodajcie jakieś screnshoty bo tak na ślepo to nie wiem czy wbije.

Opublikowano

Jaka jest obowiązująca wersja gry na serwerze?

Serwer jest w fazie testów.

Jeśli wszystko będzie dobrze to będzie działał na wszystkich wersjach 1.8.

Jeśli nie, będzie to określona wersja, ale wciąż bazująca na 1.8  <_<

Widzę kolejny serwer gdzie jest opisane co będzie na serwerze, przewijam trochę w dół i widzę rangi do kupienia. Czemu każdy właściciel serwera, myśli że jak doda rangi do kupienia, to serwer sam sie utrzyma ? Jeżeli checie robić serwer to róbcie to z głową. Może dodajcie jakieś screnshoty bo tak na ślepo to nie wiem czy wbije.

Dodałem rangi, aby napisać, że będzie taka możliwość, a jednocześnie zaznaczyłem, że serwer będzie zoptymalizowany.

Screenshoty dodam na dniach, bo serwer nie jest skończony.  <_<

Opublikowano

Widać już po autorze tematu że wbił na forum aby specjalnie zareklamować serwer ;d. Boję się aż wbić bo widzę że jest napisane "Autorskie pluginy". Widzę że są 4 rangi do kupienia. Pewnie dają to  samo tylko że więcej EQ 4/3 i koxów ;/. Na pewno nie wbiję :D.

post-1354750-0-74396600-1488571067.png

Opublikowano

Widać już po autorze tematu że wbił na forum aby specjalnie zareklamować serwer ;d. Boję się aż wbić bo widzę że jest napisane "Autorskie pluginy". Widzę że są 4 rangi do kupienia. Pewnie dają to  samo tylko że więcej EQ 4/3 i koxów ;/. Na pewno nie wbiję :D.

Każdy ma prawo do swojej opinii.

Nie zmuszam.

Opublikowano

Pierwsza rzecza o ktorej musicie pomyslec to screeny przedstawiajace serwer w ciekawy sposob. Bo obecna prezentacja nie jest zachecajaca. Nawet nie chce wie wielu osobom tego czytac.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...