Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrior i Slayer

Specialysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slayer: Łatwy na początek melee DPS, jest bardzo zwinny ale jego ciosy są trochę powolne, robienie DPSa schodzi głównie do wykonywania szereg combos'ów, lekko squishy, ma wiele stunów dzięki czemu jest bardzo fajny na pvp.

Warrior: Prawdopodobnie najtrudniejsza klasa w całej grze, melee DPS lub tank, bardzo zwinny oraz jego ciosy polegają na "zasypywaniu" przeciwnika szybkimi atakami, jego siła leży głównie w krytach, lekko squishy gdy gra się nim pod DPSa, trudniejszy troszeczkę jeśli chodzi o tankowanie, ogarnięty warrior na pvp jest niepokonany i mało kto z takowym wygrywa.

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Jeśli zastanawiasz się pomiędzy tymi dwiema klasami to bierz slayera. Na wysokim lvl ma bardzo ładne combo oraz każdy jego skill ma szanse na knockdowna. Bardzo mobilny i łatwy w obsłudze.

Warriora nie polecam. To jest jest dobry pomysł by nim zaczynać. Ja tak zrobiłem i bardzo męczyłem się z BAM-ami. Po przetestowaniu każdej klasy, warriora zostawiłem na stałe. Ma najsłabsze hity ze wszystkich klas. Może i nadrabia prędkością i unikami, ale żeby go ogarnąć potrzebujesz bardzo dużo czasu. Ogólnie o warriorze każdy ma jedną opinie. Bez backstaba ta postać była by najsłabsza w pvp. Co do tankowania to nie myśl sobie że to takie proste. Musisz wyczuć każdy ruch potworka, żeby wiedzieć kiedy rzucić cross pary.

Opublikowano
Ma najsłabsze hity ze wszystkich klas

scythe z 10 stackami jak krytnie to porządnie pozatym teraz to prime dps w grze obok zerka i gunnera.

Bez backstaba ta postać była by najsłabsza w pvp

100% racji ile dałbym za wyrzucenie backstaba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...