Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ][Skin] Jinx, Vel'koz, Yasuo

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Zakupilem 1k rp i mam dylemat. Chcialem kupic jedna z tych postaci: Jinx, vel'koz lub yasuo.
Moze lepiej poczekac i kupic skiny do nich :x? Glownie chodzi mi o to ze niedlugo konczy sie sezon, a chce wbic ta 1 lige wyzej. Elo to jakas platyna II

Opublikowano

Jinx jest malo mobilna jedynie ta pasyvka padniesz na lini z 2-3 rady i juz dalej nic nie zrobisz.Kup velkoza bardzo duzy dmg ma.Nie kupuj postaci za rp bo sie nie oplaca lepiej kup jakiegos skina czy skiny w przecenie 

Opublikowano

W mojej opinii championa z RP opłaca się kupić jedynie wtedy, kiedy jest w miarę nowy (sprzed roku) i jest po przecenie. W innym wypadku lepiej zbierać IPki. 

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie warto kupywać championów za RP. Prędzej czy później uzbierasz wystarczająco IP, by kupić nową postać a skinów inną walutą nie da się kupić.

Na Twoim miejscu poczekałbym przykładowo na nowy skin do rivenki 'arcade'. Ma świetne dźwięki, ładny splash art, dobry wygląd in game. Skin będzie przez pewien czas na przecenie za 975 Riot pointsów.

giphy.gif

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić championa, no to Jinx - najlepsza z tych trzech. Jeśli potem skina, to Vel'Koz, bo Arclight jest po prostu piękny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...