Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czat w grze.

Logich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O chat resrict nic nie wiem, nic nie wyskoczyło, żaden komunikat. A co do włączenia w opcjach mam włączone, ale może ktoś napisałby w której zakładce dokładnie jest ta opcja, bo może mam złą włączoną.

Opublikowano

O chat resrict nic nie wiem, nic nie wyskoczyło, żaden komunikat. A co do włączenia w opcjach mam włączone, ale może ktoś napisałby w której zakładce dokładnie jest ta opcja, bo może mam złą włączoną.

Kolega @Kacki zapytał o to czy masz chat restricta ponieważ konto, które ma ograniczone możliwości korzystania z czatu może rozmawiać podczas gry tylko i wyłącznie ze swoją drużyną i ma ograniczoną ilość wiadomości, które może wysłać podczas gry.

CsgjvsN.png

Musisz zaznaczyć jak na tym ss i zatwierdzić przyciskiem okay, zamykając okienko klikając w "cancel", bądź w krzyżyk nie zapisujesz zmian.

To jest pewnie chat restrict, ale żadnego komunikatu nie miałem.

Gdybyś miał chat restricta na pewno byś o tym wiedział. Client gry o tym inforumuje. Podczas gry miałbyś napisane nad chatem ile wiadomości możesz jeszcze wysłać i ewentualnie w której minucie będziesz mógł zrobić to jeszcze raz. Po grze natomiast miałbyś komunikat na ile jeszcze gier masz ograniczenie, i bodajże po zalogowaniu się też coś wyskakuje, ale nie jestem na 100 % pewny bo odkąd gram jeszcze nigdy chat restricta nie miałem.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...