Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer testowy 2 ponowinie otwarty

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zwiazku z tajemniczym 3juz paskiem na ktorym mozemy umiescic rozne rzeczy serwer test2 jest teraz otwarty logujemy sie na konto i wybieramy go listy

polecam zalozyc osobne konto na ten serwer tylko bo slyszalem ze jak sie nie zmieni serwa to mozna na niego wchodzic nawet jak jest zamkniety

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Na testowym pisało też, że mają przywrócić Yamato i Defcoma tylko, że ze zmienionymi statystykami i pisało coś o jakimś evencie tlk, że nie po polsku. Ktoś wie o co dokładniej może chodzić?

Opublikowano

Tak, maja teraz wprowadzic spowrotem Defcoma v1.5 i Yamato v1.5, z  tego co pamietam [widzialem screena, nie pamietam gdzie], ze Defcom ma 8 miejsc na lasery i 6 na generatory, yamato 4/3, chociaż nie jestem pewny co do Yamata w 100%

Opublikowano

To info w innym jezyku dotyczylo innego dnia chyba bo tych eventow ktore tam byly opisane nie bylo

To bylo chyba jakies swieto meksyku bo to bylo na maksykanskiej fladze z tego co pamietam

btw. mam state yamato ciagle na francji B)

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Przecież na start i tak jest liberator więc po co kupować yamato/defcoma ?

Nowe Yamato i Defcom są trochę ulepszone :)

Yamato, wersja 15

Sloty na 8 laserów, 1 wyrzutnia rakiet, 12 generatorów, 2 dodatki; 1000 jedn. przestrzeni ładowni

HP: 160 000

Prędkość: 260

Umiejętność statku: W drogę. Pokonanie 450 parseków przez 5 s, czas oczekiwania: 45 s

Defcom V1.5

Sloty na 12 laserów, 1 wyrzutnia rakiet, 8 generatorów, 2 dodatki; 800 jedn. przestrzeni ładowni

HP: 150 000

Prędkość: 340

Umiejętność statku: Perfekcyjny kamuflaż. Czas trwania: 20 s, czas oczekiwania: 240 s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...