Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam zaludnionego MMORPG, ale nie p2w

Handloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam zaludnionego MMO, które nie jest p2w. Oczywiście najlepiej, aby była ona f2p. Grałem w: TERA, Aion, Rift, RaiderZ, Allods Online, Shaiya, Last Chaos, Runes of Magic. Mój sprzęt: MSI Radeon HD 7970 3GB Lightining, 8GB RAM, i5 3350P. Czekam na Wildstara, który ma przejść na model f2p jednak zdania co do tej gry są podzielone. 

Opublikowano

To poczekaj na wildstara, ale konta free, będą miały takie ograniczenia że grałbyś praktycznie jak na trialu. Optymalizacja też średnia. Poczekaj na TreeOfSavior albo spróbuj Echo of Soul, chociaż nie wiem czy ci podejdzie do gustu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli chodzi o WoW'a i privy osobiście polecam Atlantisa ;) A co do MMORPG'ów Wildstar zapowiada się nieźle ale z innych giereczek polecam Guild Wars 2 gra bardzo wciąga i The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited cóż gra jest b2p ale jest naprawdę dobra ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...