Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przydzielanie do wyższej rangi

Szowski08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedwczoraj zagrałem swoje pierwsze 2 turnieje i nwm czemu akurat z gold'ami. Poszło mi całkiem nieźle , ale wczoraj juz mialem doczynienia z kałachami i nie dawałem sobie z nimi rady . Wychodziło mi tak źle , że dostawałem kicka. Moje pytanie jest takie: jak mam znowu grać z gold'ami skoro nawet nie dam rady skończyć meczu bez kick'a?

Opublikowano

Samo dobiera przeciwników na podstawie poprzednich meczy. Za dobrze grałeś. Btw. Grasz to 10 pierwszych meczy na razie?

tak , dopiero gram to 10 wygranych meczy

Opublikowano

tak , dopiero gram to 10 wygranych meczy

To kontynuuj grę i w końcu znowu będziesz grał z goldami ;)

893961446222509646083.png

Opublikowano

To kontynuuj grę i w końcu znowu będziesz grał z goldami ;)

ale jest taka szansa na gre z goldami jak ciagle dostaje kicka i nie jestem w stanie dograc meczu? :P

Opublikowano

To na początek zagraj 100h dm [ ale ffa a nie tych od steama ] i dopiero spróbuj grać mm. Oglądaj jakieś akademie taktyczne od izaka, mecze prosów.

Opublikowano

Graj jak najlepiej potrafisz i licz na to, że po 10 meczach przydzieli Cie do rangi na Twoim poziomie, nie przejmuj się kickami, bo na goldach 3/4 to dzieci. Po 10 meczach powinieneś już być mniej więcej na swoim poziomie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...