Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poruszać się po mapach nuke,cache,overpass

Wampir7858

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam problemy z graniem na tych mapach (z mapą cache ciut mniejsze).

1.Chodzi o to, iż nie znam dokładnie "nazw miejsc" przez co nie za bardzo mogę pomóc mojemu teamowi.

2. Nie wiem gdzie dokładnie zająć pozycję na mapach nuke i overpass.

Opublikowano

ESL One Cologne będzie teraz to będzie okazja zobaczyć. Jak nie to na yt są na pewno stare zawody. Możesz też oglądać na twitchu dobrych streamerów czy pro playerów.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

ESL One Cologne będzie teraz to będzie okazja zobaczyć. Jak nie to na yt są na pewno stare zawody. Możesz też oglądać na twitchu dobrych streamerów czy pro playerów.

A wiesz może kiedy będzie? Bo nawet nie wiem gdzie sprawdzić..

Opublikowano

Witajcie. Mam problemy z graniem na tych mapach (z mapą cache ciut mniejsze).

1.Chodzi o to, iż nie znam dokładnie "nazw miejsc" przez co nie za bardzo mogę pomóc mojemu teamowi.

2. Nie wiem gdzie dokładnie zająć pozycję na mapach nuke i overpass.

@Wampir7858 polecam akademie taktyczne Izak'a on wie wszytko o Cs 1.6 jak i Cs GO polecam można się wiele nauczyć.

Opublikowano

Oglądaj kanał izaka, bo tam ma dużo przydatnych materiałów. Oglądaj streamy profesjonalnych graczy, na twitchu możesz sobie wybrać jaką mapę chcesz oglądać: http://prntscr.com/84jg3t .

Patrz jak oni się ustawiają itp. mi to sporo pomogło jak zaczynałem :)

Opublikowano

@Wampir7858 polecam akademie taktyczne Izak'a on wie wszytko o Cs 1.6 jak i Cs GO polecam można się wiele nauczyć.

Kolejny fanboj izaka on wje wszystko o 1.6 szkoda bo w 1.6 nawet nie gral tylko w sorca ;).Nawet odpalil wuja googla " kiedy w CS 1.6 grała cała Polska, on wybrał Source'a. Próbował swoich sił na bardziej profesjonalnym poziomie."

Mow po Polsku xDD albo zmien wersje csa na angielska pod minimapa zawsze jest napisane miejsce  w ktorym jestes

Opublikowano

Obejrzyj sobie akademie techniczne u Izaka ( opisuje tam nazwy miejscówek na mapie, przydatne fleshe, smoki, hg na niej ) i oglądaj mecze prosów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...