Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o grze Lineage 2?

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie tutaj dyskutować i pisać, co lubicie(lub nie lubicie) w tej grze oraz jej zalety oraz wady.

Ja uważam, że najlepsze czasy (interlude) ma już za sobą i teraz wprowadzona została zbyt duża ilość nowości.

Opublikowano

Jak dla mnie to jedna z najlepszych gier na rynku. Pamiętam ją kiedyś i dziś. Ludzi co prawda nie gra już tak dużo jak kiedyś, ale zawsze będę polecać l2 ;) Czy teraz jest sens grania sama nie wiem.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gram od samego poczatku. Zarabiam na dzieciach które w to graja tez od samego poczatku. Jest to jedyna w swoim rodzaju gra MMORPG z tak dobrze rozbudowanym PvP

sygnatura_shaco_by_stealdivinity-d92hro7

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra jest Mało Ulepszana ale ciagle dobra Grałem w lepsze gry ale ta gra jest na moim Top5 Ulubionych gier chodź gram w nią raz na pare dni

Ogólnie gra jest fajna przygodowa Dużo Akcji jest Serwery fajne ;D

Opublikowano

Jezeli chodzi o Lineage 2 to jedna z najlepszych gier tego typu poniewaz ma niepowtarzalny klimat nie wspominajac juz o takich rzeczach jak grafika i dobrze rozbudowana fabula a nie oszukujac sie jest to juz dosc stara gra  ;)

Mozna grac w nia naprawde przez dlugi czas i sie nie znudzi ^^

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...