Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2 Dni] `Penero

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego po każdej "bójce na forum" to ja wylatuje z banem?

W ciągu ostatnich 2 miesięcy byłem banowany 3 razy i zawsze za to samo

Za każdym razem byłem poszkodowany :) ponieważ to nie ja wszczynałem tą "dziecinade"

WeeZy zaczął rzucać fałszywe oskarżenia następnie zawołał swoich przydupasów po fachu żeby trzymali jego racje :)

Dziwne że na początku konwersacja toczyła się tylko między mną i Weezym, a nagle przyszło dwóch fagasów którzy trzymają zdanie Wezzyego i o dziwo również są youtuberami

Ja zaś musiałem odbijać ich fałszywe treści które wypisywali na mój temat.

Może troche przesądziłem bo jak to powiadają "milczenie jest złotem" ale co dałoby mi milczenie w sytuacji w której jakieś 3 typki których nie znam zaczynają oczerniać mnie i tym samym zniechęcać ludzi do korzystania z mojej oferty..

Pisałem w drugim poście żeby wyczyścić temat ze spamu i byłoby gicio.

Uważam że flameware był po stronie przeciwnej, i ja nie powinienem być karany :)

Taka jest prawda.

@Zarax

rozwiąż spór i przyznaj komuś racje :)

Opublikowano

No cóż, dałeś się sprowokować i zacząłeś używać obraźliwych określeń. Mimo wszystko potraktowałem Cię łagodnie 2 dniowym banem. Na drugi raz nie daj się sprowokować. A co do czyszczenia tematów to nie ma takiej możliwości, bo to jest forum i każdy może wyrazić swoją opinię.

Opublikowano

sorry jestem anarchistą :)

nie chodzi tu o tego bana ale o to że ''WeeZy'' pisze nieprawdę na mój temat

gdy napisałem że nie ma żadnych argumentów by mnie oczerniac to zwołał kolegów xD

w części się z Tobą zgadzam bo regulamin to regulamin ale z drugiej strony nie miał prawa pisać bajek na mój temat

za 2 dni gdy konto zostanie odblokowane założę nowy temat, a On napisze nową bajeczke o mnie i znowu dostane bana :)

tak więc ban nie rozwiązuje problemu

ban powinien być za bezpodstawne oskarżenia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...