Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TGM/GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Coś o mnie:

Mam na imię Mateusz i mam 17 lat. Mieszkam na śląsku a dokładnie w Katowicach, interesuję się sztukami walki (kick boks,karate,taekwondo),grami mmorpg,rpg,siatkówką,oraz piłką nożną. Moim ulubionym klubem jest FC Barcelona,lecz ulubionym zawodnikiem Cristiano. Uczęszczam do liceum na profilu informatycznym,gdzie wiąże swój zawód z technikiem informatyki. Z charakteru jestem spokojny,nie przeklinam od bardzo długiego czasu,nie pale,nie pije,nie ćpam :P,chętnie pomagam innym,nie ma ze mną problemów,gdyż jestem bezkonfliktowy i wolę rozwiązywać sprawy poprzez rozmowę,jestem szczery (czasem aż za bardzo),bezstronny,

Doświadczenie:

Posiadałem 3 swoje serwery hamachi,oraz byłem na 7 Administratorem. Byłem TGM na jednym z dedykowanych serwerów w 2012 roku przez okres 3 miesięcy,odszedłem ponieważ Team nie wywiązywał się ze swoich obowiązków.

Co oferuję:

- Pilnowanie porządku na serwerze oraz banicje cheaterów grając jako zwykły gracz nie podając nikomu swojej prawdziwej posady.

- Zawsze pomogę administracji w razie problemów.

- Prowadzenie eventów/OX/Zuo

- Bezstronność

- Punktualność

- Uczciwość

- Od 5-6 godzin dziennie w tygodniu przesiadywanie na serwerze

- Ponad 12 godzin w soboty a w niedziele 6-7 godzin

- W wakacje mam praktycznie cały czas wolny,więc mógłbym 13-14 godzin poświęcić na serwer.

- Znajomość obowiązków oraz komend.

- Poprawną polszczyznę,lecz wiadomo każdemu się błąd może zdarzyć.

- Duże doświadczenie.W ,Metina gram od 7 lat;z czego 4 lata na globalnych serwerach.

Czego oczekuję:

- Zaufania

- Zaangażowania w serwer pozostałych Członków Administracji

- Wyrozumiałości,gdy nie będę mógł w którymś dniu pomóc przy jakiś pracach z powodów osobistych czy rodzinnych.

Moje minusy:

- Stres jak jestem poganiany albo silnie nadzorowany podczas robienia jakiejś rzeczy (na przykład: pytanie mnie na czas o dane komendy czy ID,co skutkuję,że po prostu zapominam)

- Nie znam wszystkich ID na itemy,moby,handlarzy wiadomo to jest niemożliwe,ponieważ tego jest bardzo dużo,więc czasem będę musiał skorzystać z jakiejś pomocy (mam na myśli Spis ID)

- Nie znam się za dobrze na forum,oraz administrację ich pisanie regulaminów,czy dodawanie różnych grafik.

Jak się ze mną skontaktować?

- Głównie MPC Forum 100% szansy,że odczytam

-  Team Speak  3, posiadam  sprawy mikrofon

-Skype (numax132)

- GG,lecz tutaj prawie nie wchodzę

- Facebook

Chętnie przyjmę każdą krytykę,oraz pozytywne opinie.

Opublikowano

ogólnie widać że jakiś ''ogar'' :D więc polecam

usuń przecinek po W :)

- Duże doświadczenie.W ,Metina gram od 7 lat;z czego 4 lata na globalnych serwerach.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...