Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się mainować GP?

liqeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się mainować GPk'a? Dojdę nim jakoś dalej i czy mogę nim zrobić dużo w takiej grze?

EDIT: Żeby nie zakładać nowego tematu to co lepiej mainować do carrowania gierek?

U mad m8?

Opublikowano

Wg mnie to nie jest dobra postać do carrowania gier. Nigdy grając rankedy nie miałem problemu z oporowym gp, który carrował grę przeciwnikom czy coś podobnego, na Twoim miejscu wybrałbym inną postać.

Opublikowano

graj poki mozesz bo 1.5k aoe dmg z e szybko zostanie znerfione

imo sa lepsze picki, ale gp jest op dlatego warto nim grac poki jest w takiej niezmienionej formie

­

Opublikowano

@liqeen obecnie mianuje i warto bo odgrywasz największą role w tf ale do tego team też trzeba mieć ogarnięty

Do tego topa jak ogarniesz to wygrywasz w early a potem pomagasz na midzie np. ma wszystko czego trzeba i ucieczkę i dmg

Opublikowano

Dobra zdradzę wam super sekret soloq.

1. Pickujesz hyper carry albo splitpushera (Rengar, Riven, Kha, Anivia, Fizz, Trynde)

2. Stompujesz linię.

3. Rozpierdalasz każdemu głowę po laning phasie/pushujesz inhib na topie w 12 minucie.

3. Wygrywasz grę.

Do mainowania najlepsze są postacie z punktu pierwszego, tym idzie samemu wygrać grę (jeżeli Twój team to takie mięso armatnie ofc).

Opublikowano

Wszystko można mainować, wystarczy nauczyć się tym czymś grać i nie powinno być problemów z wyjściem wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...