Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Co ile spotykasz "brata"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli 2 skryptera, ja dziś trafiłem 1 i wpierdalał się kalistą 2v1, 3v1 przez co przegralismy bo myślał że jest bogiem skilla ._. Co lepsze mowil ze jest z master tiera xD 1 na 20 gier się trafia taki nie ogarnięty scripter rodem z golda , 

Opublikowano

Polecam script "TheCheat" wykrywa kalisty,vayne, na podsawie ilosci klikniec 

Przecież jest opcja od L# common 'FakeClicks' i wtedy nie powinno nic na tamtym skrypcie wykrywać bo widzimy na ekranie jak nam robi te kliki.. Domyślam się, że przed tym skryptem tak chcieli uchronić cheaterów więc to wprowadzili. Bo wątpie, że to do streamowania.

Opublikowano

Przecież jest opcja od L# common 'FakeClicks' i wtedy nie powinno nic na tamtym skrypcie wykrywać bo widzimy na ekranie jak nam robi te kliki.. Domyślam się, że przed tym skryptem tak chcieli uchronić cheaterów więc to wprowadzili. Bo wątpie, że to do streamowania.

Ale nadal orbwalking wysyla pakiety

Opublikowano

Polecam script "TheCheat" wykrywa kalisty,vayne, na podsawie ilosci klikniec 

To już nie działa tak :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Widzę że nie masz pojęcia o czym się tu mówi , chodzi o pakiety 

EDIT: UP : Ale działa dobrze :D

Opublikowano

Grałem sobie dzisiaj na smurfie (unranked 8/10 gier), a że mało champów to annie na midzie enemy oczywiście kata na sharpie albo bolu, ale trochę się zdziwiła jak w każdym tf auto stun wchodził :)

Opublikowano

Wczoraj w teamie spotkałem gości, którzy całą grę się pruli i debatowali pytając mnie bol, czy L# i jeden z nich zaczął mi nawet nazwy skryptów wymieniać xD Okazało się, że ten znawca też był odpalony, więc pozdrawiam, jeśli to kolega z forum

Opublikowano

Rzadko spotykam od kiedy wprowadzili auth + joduskaa stał się płatny.

Bo to wbicie 25 postow i nie pisanie samego "ty" "gj bro" i utrzymanie pozytywny leach czy jak to szlo potem

Poprosić kolegow(uwaga trzeba mieć znajomych) żeby ci wklepali te 10lajkow to taki problem .

Sam dziś spotkalem lux na l# albo bolu

Obydwaj zakładając że był to chłopak

. Evede linia skończona 0/0/0 tylko różnica w farmie

Ps

Ja ahri gralem

Gmyru---1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...