Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciężko znaleźć sponsora do serwera Unturned?

jacektw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy aktualnie ciężko jest znależć sponsora serwera untruned . Z mojej strony oferowałbym byciem technikiem gdyż bardzo dobrze się na tym znam.

Opublikowano

To nie tylko bycie technikiem. Musisz także zrobić sklep żeby serwer na siebie zarabiał, ale to i tak może nie wystarczyć. Jeżeli chcesz to możesz pisać do kogoś, kto oferuje taki sponsoring do innych serwerów (np. Minecraft), opisać mu serwer i mieć nadzieję, że się zgodzi.

yP8u02L.png
Opublikowano

@jacektw Sprecyzuj wypowiedź. Szukasz sponsora na serwer, czy pytasz tylko, jak trudno jest go znaleźć? ;)

Myślę, że jeżeli dobrze zaprojektujesz i wykonasz serwer, to raczej nie będziesz miał problemów ze znalezieniem sponsora.

Opublikowano

W takim razie tak jak napisałem wyżej. Jeżeli dobrze wszystko zaplanujesz, pokażesz swój plan przyszłemu sponsorowi, to myślę, że nie powinieneś mieć większego problemu ze znalezieniem go. Pamiętaj jednak, że musisz posiadać umiejętności w prowadzeniu takiego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...