Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno kromciobot'a

kbotbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gosc sprzedaje stare boty jeszcze pewnie bez licencji nei uzycza glosu w filmach a dane pewnie sa falszywe wiec co do sposobow albo nie istnieja albo nie dzialaja strona tez nie zacheca ale nie ma pewnosci ze to oszust 

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Znaczy ja w sumie nie mogę nic więcej powiedzieć jak to iż posiadam o niego bota i działa poprawnie ^^
wiec wydaje mi się iż można zaufać latam na nim już około pół roku ^^

Opublikowano

Też jestem użytkownikiem tego bota, razem ze znajomy, co do jego dzialania.. działać działa, podobno jest "bezpieczniejszy" od innych pixeli, licencja jest przyznawana do id konta. Ma bardzo ubogie menu i możliwości w porównaniu do nano czy goliatha, ale działa. Jedyne misusy, to to, że często się zawiesza, po zerwaniu neta nie łączy się ponownie, czasami bot sam się wyłącza, ale mam nadzieje że w przyszłości będzie to naprawione i bot zacznie się rozbudowywać, bo na tle konkurencji wyrożnia go jedynie to że jest polski, co do jakości, możliwości wypada gorzej a i cena jest porównywalna do reszty. Tyle. 

Opublikowano

ale i tak nie sciagniesz bota z neta nigdzie , no chyba ze ktos wrzucil :D bot sie nazywa kromciobot =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...