Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta sieciowa/router

Veraltha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam następujący problem - mój komputer czasami sam rozłącza mi sieć wifi, najpierw jest informacja "Ograniczone", a gdy zrestartuję połączenie, to nic nie wykrywa. Problem mija po ponownym uruchomieniu komputera, ale zawsze wraca. Teraz nastąpiły jeszcze inne komplikacje - gdy wchodzę do gry, np. Guild Wars 2, to mnie rozłącza z komunikatem, że nie mogę połączyć się z serverami i w tym samym czasie wyłącza mi się na chwilę też np. Skype, ale nie pokazuje mi, żeby nie było internetu. 

Dodam, że na komputerze mojego brata nie ma żadnych tego typu problemów. 

Mam Windows 10 (problem występował też wcześniej przed formatem na Windows 8.1, ale teraz stało się to szczególnie upierdliwe). 

Macie na to jakąś radę? Czy jedynym wyjściem będzie oddanie laptopa do serwisu? 

Zapraszam na mój kanał na Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCrM63w17ZatIREmwLiy4Auw

~~~

Gry mają łączyć, nie dzielić! :D

Opublikowano

­Może to być popsuta karta sieciowa jeżeli komputer łączy się przez WI-FI, a nie kabale ethernet, bo wtedy nic do internetu to nie ma.

Router jest sprawny jeżeli twojemu bratu to działa.

Jeżeli nawet przed zmianą systemu błędu były problemy to dziwne...

Dzwonienie do operatora nie ma sensu jeżeli tylko na 1 komputerze nie działa internet,a an 2 nie ma problemu.

Ja bym go oddał nawet na sprawdzenie gruntowne itp.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...