Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o cheaty

zgryfyd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Posiadam grę CS:GO na Steam i posiadam także NonSteam żeby pobawić się skinami. Lecz moje pytanie jest takie.

Czy jeśli będę cheatował na non steam steam może wykryć to że cheatowałem na non steam i dostać VAC bana na steamie ?

Opublikowano

Jak będziesz grzebiesz w plikach gry albo ściągniesz jakiś program a potem go dokładnie nie usuniesz, to tak, vac to wykryje. 

Opublikowano

No bo chce sobie troche poskakać na bhopie na cs non steam ale boje sie ze Valve to wykryje i dostane VAC'a na Steamie. Można jakoś ukryć te haxy? Bo kolega mi wspominał mi kiedyś że grał na cheatach i używał jakieś enigmy czy coś.

Opublikowano

Wykryją na IP i VACBAN pójdzie. Pograj sobie na CS 1.6 NS v43 na cheacie HL1 nie wykrywalny :) zero reportów :) miła i fajna gra na HL1 polecam.

Opublikowano

Pograj sobie na CS 1.6 NS v43 na cheacie HL1 nie wykrywalny :)

1. Podał byś link do cheatu? 2. To samo pytanie co na początku mojego tematu, dostane VAC'a też za te cheaty? Wiem ze nie wykrywalne ale zawsze jest jakaś szansa że mogę dostać bana

Opublikowano

Nie dostaniesz bana. Steam a non steam to co innego . 

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

Nie dostaniesz bana. Steam a non steam to co innego .

No tak ale rusz głową... Ban i tak pójdzie bo uznają że jak na NS cheatuje to na ST też będzie... Pomyśl.
Opublikowano

No tak ale rusz głową... Ban i tak pójdzie bo uznają że jak na NS cheatuje to na ST też będzie... Pomyśl.

nie wiem jakim prawem ty masz w hobby informatyka, a co taki kozak jesteś że umiesz formata zrobić olololololo.

vac dziala dopiero gdy jest sie na serwerze z vacem a jak to chcesz zrobic na nsie? NO WLASNIE NIE ZROBISZ TEGO BO NIE MA NA CO CIEBIE ZBANOWAC NS =/= STEAM LOGICZNE? TAK TAK TAK NIE DOSTAJE SIE BANA ZA JAKIES PODMIANKI CZY NS, VAC TO GOWNO NIE ANTICHEAT TAKA PRAWDA

graphic.png

Opublikowano

@cola! nie wykryje ? No to gratuluje "wiedzy" i jeżeli kolega się Ciebie posłucha, straconego konta ;)

Ja też gratuluję wiedzy, a raczej jej braku... 

Dopóki nie wejdziesz do gry przez STEAM z odpalonym cheatem, nie dostaniesz bana. 

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

Aha czyli żeby nie było żadnych nie jasnośći, prosze odpowiadac wprost a nie drązyć jakąś gównoburzę...

1. Gdy bede grał na cheatach na NS CS:GO nie wykryje to Steam?

2.

Dopóki nie wejdziesz do gry przez STEAM z odpalonym cheatem, nie dostaniesz bana. 

­

Czyli jeżeli będę miał CS NS na S to moge dostać bana?

Opublikowano

1. Steam nic tutaj nie wykrywa..

2. Jeśli odpalisz cheaty na CS NS to żadnego VAC'a nie dostaniesz, nie słuchaj ludzi powyżej, jedynie parę osób wypowiedziało się tutaj sensownie.

3. Dopóki nie odpalisz żadnego cheata na STEAM nie dostaniesz vac'a.

4354874.png

Opublikowano

Ludzie ale wy tu gównoburze robicie ;-;

Jak nie odpalisz haxa na steamie to nie dostaniesz. No chyba że nie wyłączysz haxa i zaczniesz z nim grać w go na steamie no to vacacje mogą być :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...