Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań odnośnie Jackpota

krul_jasieeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam open 5€ i nie wiem czy lepiej kupić np. 5 skinów po 1€ czy może 10 po 0,5€?

i drugie pytanie, lepiej wjechać na biedomata czy na csjackpot na niskie stawki? 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

1. 5x1€

2. Żadnych z tych serwisów nie znam, ale raczej od nich lepszy1 bardzo szybko działają, możesz snajpić [ po wysłaniu skinów sam decydujesz kiedy mają wejść do puli ]

EDIT: Co do biedomata;

P:Dlaczego nie otrzymałem wszystkich skinów z puli?
O:Strona pobiera prowizję w wysokości poniżej 10%.

Nie grałbym na tej stronie, skoro zabierają Ci 10% twojej wygranej. Jest dużo lepszych portali, które nie zabierają nic z twojej wygranej.

EDIT2: csdraw.com

Opublikowano

Lepiej 5x1€

@PZIVE

Nie ma stron, które nic nie pobierają z wygranej. Ludzie robią takie strony właśnie żeby zarobić, a nie stracić. Ale tak czy inaczej 10% to trochę jest, na większości stronach jest około 5%.

Opublikowano

@EWEsimon Ty żartujesz, czy co? Skinomat, csdraw csgojacktop i wiele wiele więcej.

CSGOJackpot nie zabiera skinów? xD m0e stracił dragon lore, którego postawił, bo mu nie wypłacili z wygranej.

@top 5x1€. Na biedomacie wchodź pod koniec rundy.

tenor.gif

Opublikowano

@PZIVE

https://csgojackpot.com/aboutPoczytaj sobie i się dowiesz, że pobierają 5% z wygranej tak jak inne typu tego strony. 5% niby nie dużo, ale na csgoshuffle moe wygrał ponad 28000$ czyli zabrali mu ponad 1400$ :P A na takich stronach co chwile jest losowanie, więc gdyby nic nie pobierali to zobacz ile by tracili :)

Opublikowano

@PZIVE

https://csgojackpot.com/aboutPoczytaj sobie i się dowiesz, że pobierają 5% z wygranej tak jak inne typu tego strony. 5% niby nie dużo, ale na csgoshuffle moe wygrał ponad 28000$ czyli zabrali mu ponad 1400$ :P A na takich stronach co chwile jest losowanie, więc gdyby nic nie pobierali to zobacz ile by tracili :)

a jeżeli tak to przepraszam, oddaje honor. 

Opublikowano

Nie warto wjeżdżać na poty, już lepiej kup sobie coś ladnego za to albo dziewczynę na lody zabierz

stary powiedz mi gdzie jest lodziarnia z płatnością paysafecard 

Opublikowano

wątpię, że ktoś kupuje konta mypins ;)

Ale są ludzie, którzy sprzedają za kod psc a nie z konta, to przecież oczywiste ;p Jacyś, którzy chcą sobie np inną gierke kupić a nie chcą tracić na steammarket hajsu albo na innej platformie typu origin.

Opublikowano

Ale są ludzie, którzy sprzedają za kod psc a nie z konta, to przecież oczywiste ;p Jacyś, którzy chcą sobie np inną gierke kupić a nie chcą tracić na steammarket hajsu albo na innej platformie typu origin.

no ale ja mam wszystko na koncie, automatycznie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...