Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie polecacie słuchawki

GaCeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jakie polecacie słuchawki tylko do cs'a i słuchania nuty ?
Na oku mam SS Siberia V3 prism 
Zależy mi na tym żeby łatwo było wyobrazić z której strony dobiega dźwięk, oraz dobrym wygłuszeniu dźwięku z otoczenia
Nie muszą mieć mikrofonu ale mogą
Budżet: 400zł

Jak narazie to mam słuchawki od A4Techa za 30zł :D

­

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Za 400zł to masz reloopy shp-1 świetne pozycjonowanie w grach, dobre wygłuszenie (słuchawki zamknięte) jak i wykonanie. Są to słuchawki audiofilskie nie jakieś "4gejmers", które sprawdzą się też idealnie w muzyce.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

­Za 400 zł SteelSeries Siberia V3 to bardzo dobry wybór.

Bardzo dobre i profesjonalne słuchawki gamingowe.

Służą też dobrze do słuchania muzyki na telefonie :)

Są bardzo wygodne i mają fajny design.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Na tym forum nie ma raczej wielu ludzi obytych w temacie, dowodem jest chociażby ten idiota co z Siberiami wyskoczył xD #edit Albo ten niżej...

Brainwavz HM5 mają dość równe brzmienie, raczej mało przestrzenne, lekko przyciemnione, przez wielu uznawane jako dobre na pierwze słuchawki studyjne. Osobiście nie wybrałbym ich jako swój sprzęt do muzyki czy gier, ale zależy jakie kto ma preferencje. Mają one natomiast bardzo wygodne pady i po rozgięciu pałąka który początkowo nieco ściska są jednymi z najwygodniejszych słuchawek. Reloop SHP-1 to ich tańszy rebrand

W tej kasie kupiłbym już słuchawki + dźwiękówkę, chyba że takową dokupisz później

Opublikowano

Dlaczego prosi grają na słuchawkach dousznych? Nie mam pojęcia o słuchawkach dousznych ale czy tam jest dźwięk przestrzenny?­

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Szczerze nie wiem czemu tak jest, możliwe, że chodzi o to, aby przestrzeń generowana przez sprzęt nie była za duża aby było łatwiej ją ogarnąć, takie słuchawki muszą mieć dobre pozycjonowanie.

Opublikowano

Grają na słuchawkach dousznych, ponieważ nie mogą na nausznych. Muszą posiadać nauszniki wytłumiające od esl, aby hałas na trybunach im nie przeszkadzał, a organizatorzy turnieju mieli pewność, że nie podsłuchują komentatorów.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...