Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem minecraft 1.7.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dziś postanowiłem z kolegami, że pogramy na swoim serwie minecraft. Zrobic to mam ja, ale jest problem. Gdy robię tak jak w poradniku Ninka, nie działa. Nie chcę robić serwera na hamachi ani na LANie. Wpisuję w server.properties w rubryce server-ip= moje zewnętrzne ip ze strony showmemyip.com . I nic nie działa. Router Wi-Fi  TP-Link  TL-WR740N. Pomocy :(

Nice CS:GO Winter Update... oh, never mind.

Opublikowano

Jak nie masz zewnętrznego IP to raczej ci to nie wypali, poszukaj na Internecie strony która pokazuje czy masz zewnętrzne czy wewnętrzne IP. Jeśli masz wewnętrzne IP to jedyną opcją jest kupienie serwera na hostingu.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Rozwiązałem problem!!!! Serdecznie dziękuję użytkownikowi Theoo, ponieważ pomógł mi jednym postem xD i to w nie moim temacie!!! :) Poprostu w server properties w linijce server ip wpisalem ip LAN a kolegom podawalem to zewnetrzne! :) Temat do zamknięcia :D

Nice CS:GO Winter Update... oh, never mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...