Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór słuchawek

ButcherFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[prosze o nie przenoszenie do działu audio poniewaz tutaj ludzi nawięcej siedzi dziękuje ;)]

Razer Kraken 7.1 (złamany pałąk)

http://allegro.pl/sluchawki-razer-kraken-usb-7-1-zlamany-palak-i5601402145.html

Creative Tactic 3D Sigma (nie kompletny brak mikro + przejscia na usb)

http://allegro.pl/sluchawki-creative-tactic-3d-sigma-i5577324995.html

Creative Draco 

http://allegro.pl/creative-draco-z-mikrofonem-gwarancja-i5594478776.html

Opublikowano

Broń Boże nie beirz creativów. Już miałam z kilkoma styczność i mimo, że o nie dbałam to szybko się psują. Mi osobiście łamały się, moi znajomi mając niektóre słuchawki z creative też narzekali - że się łamią, że mikrofony się psują, etc. Nie polecam, zresztą są lepsze słuchawki od creativów. Uzbieraj trochę więcej kasy i kup sobie jakieś lepsze np. Superluxy jakieś (od siebie polecam HD681 EVO MK II, ewentualnie zwykłe HD681).

A mikrofon sobie dokup oddzielnie, np. Samson Go Mic.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Eh. miałem fatality (2 lata) wszystko było ok i chce cos z tych słuchawek (chyba nigdy nie nosiliscie tracerów skoro mówicie ze creative to s**t)

edit

potrzebuje słuchawki na szybko

Opublikowano

Eh. miałem fatality (2 lata) wszystko było ok i chce cos z tych słuchawek (chyba nigdy nie nosiliscie tracerów skoro mówicie ze creative to s**t)

Ale są o wiele lepsze opcje niż creative, który i tak jakością dźwięku nie powala. Po prostu piszę Ci to co miałam z nimi, jak i wiele moich znajomych to samo miało, mimo że nic nie robili ze słuchawkami. Mi się pałąk złamał w dwóch miejscach mimo że o nie dbałam zawsze. Piszesz tutaj na forum z poradą więc nie miej żalu czy też pretensji, po prostu wiem ze swojego doświadczenia, że są lepsze słuchawki na rynku. W creativach moich zdaniem większość ceny to się płaci za ładne pudełko i inne bzdety. No cóż.. Rób co uważasz, powodzenia.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

^ nie chce sie kłócić o słuchawki xDDD (tym bardziej ze jestes dziewczyną XDDD) 

Lubie creativy co prawda kable są chuyowe :v

ale tacitc 3d są ponoć dobre mój kolega ma alpha i poleca mi ;vv

i jakis bałwan mi przeniósł temat j**** to forum

Opublikowano

Za ok. 100zł masz bodajże używane Superluxy 681. Krakeny nie powalają jakością dźwięku + ten złamany pałąk. Creativy mają bardzo słabą konstrukcję. Sam posiadałem Drakonki i mimo, że w swojej cenie jakość dźwięku była dobra to jakość wykonania żałosna i nie polecam.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

ale tacitc 3d są ponoć dobre mój kolega ma alpha i poleca mi ;vv

Ja właśnie miałam model tactic 3d alpha, mój partner też :p Mi złamał się pałąk w dwóch miejscach, a partnerowi popsuło się mikro + pałąk.

Znajomi inne modele mieli.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja właśnie miałam model tactic 3d alpha, mój partner też :P Mi złamał się pałąk w dwóch miejscach, a partnerowi popsuło się mikro + pałąk.

Znajomi inne modele mieli.

­

ale tamte co chce kupić to są tactic 3d Signa

aa! koledze też sie złamał pałak xDD

Opublikowano

SS robią dobre słuchawki.

jeśli lubisz dudniący bas i tylko to i lipną jakość to tak, nawet niezły headset

wybieranie w uzywanych i uszkodzonych sluchawkach, jak klepiesz biede to kup biede ale nowa

koledzy mieli kazdego z podanych headsetow creativa i obie pary sie rozpadly (draco i tactical3d)

w tej cenie kupisz juz nowe hd 681 i to najlepszy wybor

tyle

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...