Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] TuT Jak pobrać i użyć cracka do L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Bez  zbędnego gadania:

1.Wchodzimy na strone nulled.io i klikamy Create Account

P1JNQIx.png

2.Uzupełniamy tabelki i klikamy Create Account

nCn3OkB.png

3.Wchodzimy na maila i aktywujemy konto(na maila przyjdzie wiadomość z linkiem do aktywacji)

4.Wchodzimy na nulled.io i klikamy Sign In a następnie logujemy się dzięki danym, które podaliśmy podczas rejestracji

g0UyuFU.png

ndejzEW.png

5.Wchodzimy na strone nulled.io/auth aby zobaczyć co jest wymagane

gJB6lSP.png

6.Gdy spełniliśmy wymagania klikamy w Download Cracked L#

mDZifdy.png

7.Klikamy reply this topic i piszemy np Ty nice work.

SxgDNLt.png

8.Teraz wracamy na 1 strone i pobieramy cracka

JTEdMOV.png

9.Gdy już go pobraliśmy wypakowujemy go byle gdzie

qlj8S2K.png

10.Teraz włączamy plik LSVIP jako administrator nastepnie czekamy aż się zaktualizuje i klikamy na logo nulled.io

dPinJCl.png

BYNnGQx.png

11.Gdy wyświetli nam się okienko wybieramy folder który wypakowaliśmy,wchodzimy w LeagueSharp i wybieramy loader.exe,nastepnie klikamy otwórz

12.Gdy wyświetli nam się okienko logowania wpisujemy login i hasło z nulled.io i logujemy się.

13.Gotowe mamy cracked L#

Polecam pierw pobrać LSVIP ponieważ niektórym dizała bez spełniania wymagań a niektórym działa tylko jeśli je spełniają.

Punkty mi poznikały teraz wszystkie są :P

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

­

hahahaha k***a a zes poradnik dopierdolil xD

@BrianOnly mial lepszy tylko albo mu usuneli albo gdzies jest na 194128401924 stronie zakopany 

Rozumiem,że chodzi ci o ten? 8S

http://www.mpcforum.pl/topic/1438932-poprawne-injectowanie-cracked-l-by-lostit/#entry12199259

Opublikowano

Ale czekaj ja nie pojmuje tego.

Ostatnio dostałem bana na nulledzie za spam, nawet reputek nie miałem skończonych, uruchomiłem normalnie poprzez LSVIP.exe i działało bez tego auth...­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ostatnio dostałem bana na nulledzie za spam, nawet reputek nie miałem skończonych, uruchomiłem normalnie poprzez LSVIP.exe i działało bez tego auth...­

A ja mam konto na nulledzie ze spełnionymi wymaganiami, a mam Auth Failed. I gdzie tu sprawiedliwość ;)

­

Opublikowano

­

Niektórym dizała z authem niektórym bez zaraz dodam ;)

Opublikowano

­

Niektórym dizała z authem niektórym bez zaraz dodam ;)

Wrzuć jakbyśmógł LSVIPa z nulleda na hosting, spróbuje bez uruchomić;D

Opublikowano

Poradnik napisany jak dla niepełnosprawnych .. Jakim idiotą trzeba być żeby nie potrafić zarejestrować się na stronie , spełnić wymagania i pobrać po prostu cracka ? 

Opublikowano

Poradnik napisany jak dla niepełnosprawnych .. Jakim idiotą trzeba być żeby nie potrafić zarejestrować się na stronie , spełnić wymagania i pobrać po prostu cracka ?

Uwierz mi są(15 wiadomości na pw jak się zarejestrować...)
Opublikowano

Dlaczego, jak wchodzę na auth, żeby sprawdzić to mam puste białe okno, nie widać nic, a jestem na linku i nic.. próbowalem na Google chrome i puste okno, a jak wejde przez IE to wywala błąd HTTP czy coś... co zrobić, żeby sprawdzić?

@edit:
Też wam tak wyskakuje podczas 1 uruchamiania LSVIP?

post-1419643-0-43327500-1439474837.png

Opublikowano

­

Dlaczego, jak wchodzę na auth, żeby sprawdzić to mam puste białe okno, nie widać nic, a jestem na linku i nic.. próbowalem na Google chrome i puste okno, a jak wejde przez IE to wywala błąd HTTP czy coś... co zrobić, żeby sprawdzić?

@edit:
Też wam tak wyskakuje podczas 1 uruchamiania LSVIP?

attachicon.gifxaxaxaxaxaaxa.png

Cały czas klikaj ok

Opublikowano

Uwierz mi są(15 wiadomości na pw jak się zarejestrować...)

To czemu bobom pomagasz w takich PROSTYCH sprawach, skoro nie umie tego zainstalować to jego wina , trzeba być niedorobionym żeby nie umieć czytać prostych instrukcji z nulled. Więcej scripterów = większa szansa na szybszego bana. Nie rozumiem, nie umiesz zainstalować to nie graj. 

Opublikowano

­

Cały czas klikaj ok

klikałem klikałem i oki. zrobiłem zalogowałem sie spróbowałem na meczu z botem i się nie injectuje ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...