Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran w lobby

VvV666VvV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie syf i tyle zbanowalismy postacie wybralismy bum i zamiast postaci czarny ekran wylączałem z 10 x i ciagle to samo jebane gowno dotego serie mialem grac i takie cos syf i tyle w teamcie. Dodam że internet u mnie śmiga bo jakoś tego posta pisze.

P.S Może mi jeszcze bana Riot wlepi na rankedy bo się zbugowało xD 

Opublikowano

Może był jakiś update i firewall/antywirus blokuje ci lola?

Update win7 miałem, antywira wyłączałem nawet a firewall nie blokuje mecz trwa nadal ja się połączyć nie moge a godzine temu normalnie jeszcze grałem także wina nie jest po mojej stronie napewno.

Opublikowano

Ja też tak raz miałem, zwykły bug niestety. :/ Po restarcie gry miałem normalnie, nie wiem jak u Ciebie. Jeżeli jednak ten błąd się powtarza, to użyj opcji reapair w cliencie, bądź wykonaj całkowitą jego reinstalacje.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie chcę tworzyć kolejnego wątku, lecz pozwólcie, że odkopie. Ktoś rozwiązał ten problem? Ja mam ten problem z PBE tylko ze po logowaniu nie mialem dostepu do wlaczenia gry, czy chociazby ustawienia nicku zadne reinstalle repairy nic nie pomoglo. dodam ze eune normalnie dziala ;// ktos pomoze?

5274101879.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...