Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam reklamatorów

QOSA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę te ogłoszenie, ponieważ poszukuję osób, które zajmą się promowaniem serwera w trakcie prac.
Serwer jest serwerem typu Easy z nowościami. Projekt jest tworzony na source. 

Oferuję :

Wiek 16 +,
Dostępność,
→ Dobry kontakt,
 Zaangażowanie,
 Duże doświadczenie,

Oczekuję :

reklamowania serwera w trakcie prac np. na :
- grupach metin2,
- fb o tematyce metin2,
itp.

Dogadam się z każdym. Oferuję bardzo korzystne warunki.
Zapraszam do kontaktu na PW, bądź GG ! :)

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Nie Polecam go jak i servera :)

Weź wyjdz no name z tematu

Co do tematu, to polecam, naprawdę spoko człowiek, uczciwy oraz kontaktowy

Opublikowano

Nie Polecam go jak i servera :)

kolego to, że masz 1700widzów i chcesz za odcinek 25zł jest dla mnie śmieszne.

Wyświetlenia nabijane także to nie dla nas. 

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Pojebało Cię Hya, miałem Cię za ogarniętego człowieka. A polecasz tego truskula Cannzasa.

Topic, Nie polecam, Adrianek i source, to są dwie rzeczy, które do Siebie nie pasują. Wypierdoli się w dniu startu. Sam tego dopilnuję. 

11136348493818868344.png

Fanapge (Kliknij w sygnaturkę.)

Opublikowano

Pojebało Cię Hya, miałem Cię za ogarniętego człowieka. A polecasz tego truskula Cannzasa.

Topic, Nie polecam, Adrianek i source, to są dwie rzeczy, które do Siebie nie pasują. Wypierdoli się w dniu startu. Sam tego dopilnuję. 

Pomyliłeś chyba osoby.

Pozdrawiam.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Pomyliłeś chyba osoby.

Pozdrawiam.

Dobra Cannzas nie pierdol to ty. :) Nawet sam się wcześniej przyznałeś, po 2 masz swoje GG Adrianku. :* Na c**j mówisz że to ty nie beka?  -.- Miałeś już startować z 3 serwerami i co dupa?

53594961070274399019.png

Opublikowano

Dobra Cannzas nie pierdol to ty. :) Nawet sam się wcześniej przyznałeś, po 2 masz swoje GG Adrianku. :* Na c**j mówisz że to ty nie beka?  -.- Miałeś już startować z 3 serwerami i co dupa?

Poproszę o odpowiednie dowody, że jestem ową osobą.

Irytujące jest to, że jeden napisze to potem fala ;)

Pozdrawiam serdecznie.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Poproszę o odpowiednie dowody, że jestem ową osobą.

Irytujące jest to, że jeden napisze to potem fala ;)

Pozdrawiam serdecznie.

Deklu znasz mnie... K***a sam pisałeś Asfen itd, zablokowałeś mnie na FB debilu bo cię hejtuję. :) Ty jesteś zjebany nie? 

Twoje GG Adrianku: Adrian (QOSA) Na c**j ściemniasz? ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Deklu znasz mnie... K***a sam pisałeś Asfen itd, zablokowałeś mnie na FB debilu bo cię hejtuję. :) Ty jesteś zjebany nie? 

Asfen wypierdalaj. Każdy na tym forum cie zna deklu. Ja też mam na imię Adrian i co jestem Cannzasem ? :O ty jesteś tak pojebany czy udajesz ?

co do tematu.

potem osobę, godna zaufania, kasę płaci na czas.

Opublikowano

Asfen wypierdalaj. Każdy na tym forum cie zna deklu. Ja też mam na imię Adrian i co jestem Cannzasem ? :O ty jesteś tak pojebany czy udajesz ?

co do tematu.

Dziękuję za pozytywną opinię.

polecam typa dobry kontakt 

dziękuję za pozytywną opinię. Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie owocna.

Dziękuję za pozytywną opinię.

Co do ciebie Asfen. Napisałeś do GuardiaN, który dał ci dostęp do maszyny True, na której były pliki Askeri2.pl, które perfidnie podjebałeś, a później mu je usunąłeś.

Spokoje plików i tak mądrze nie wykorzystasz jeżeli nawet jesteś w ich posiadaniu, ponieważ tam jest więcej bugów, niż na wszystkich twoich serwerach.

Ogółem co do oszczerstw w moją stronę, możesz mi to w jakiś rzetelny sposób udowodnić, że jestem ową osobą? :)

Przepraszam bardzo zabronisz mi mieć na imię Adrian. Czasami poziom tego forum sięga dna, przez takie osoby jak ty. Rozumiem, że jesteś nieudacznikiem i nic nie osiągnąłeś i nie osiągniesz. Stoisz w tym samym punkcie co rok temu.

Bez pozdrowień.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

co do tematu.

Obrażanie innych na tym forum jest niezgodne z regulaminem, załatwiajcie swoje sprzeczki gdzie indziej i panujcie nad językiem.

Opublikowano

Obrażanie innych na tym forum jest niezgodne z regulaminem, załatwiajcie swoje sprzeczki gdzie indziej i panujcie nad językiem.

o ja p******e harnaś kid modem o.O dobrze że się już nie udzielam za często w tym dziale xD co do tematu polecam chyba ? bo canzass tak ładnie nie pisze chyba że robi to ktoś za niego :D

@Edit

jednak się myliłem :D 

Opublikowano

Canzas, rozumiem, chcesz zrobić serwer ale k***a jak? no k***a jak...

Przewiń w dół

|

.

|

.

|

.

|

.

|

.

|

.

|

.

|

.

Jeszcze troche

|

.

|

.

|

.

|

.

|

.

Ok

|

.|

.|

.|

.|

.Tutaj

is19l1.jpg

Przez Ciebie zadławiłem się bułko z biedronki :(

OQqSOv4.png

Opublikowano

Canzas, rozumiem, chcesz zrobić serwer ale k***a jak? no k***a jak...

Przewiń w dół

|

.

|

.

|

.

|

.

|

.

|

.

|

.

|

.

Jeszcze troche

|

.

|

.

|

.

|

.

|

.

Ok

|

.|

.|

.|

.|

.Tutaj

is19l1.jpg

Przez Ciebie zadławiłem się bułko z biedronki :(

rozumiem, że zmienienie nazwy na gg to sukces ? :P

http://scr.hu/59e8/82fej<--- Click here !

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Mam wkleic tu archiwum z gg czy sam się przyznasz?;]

Poleciał za spam raport

@topic Co oferujesz za reklame?, i czy owa współpraca jest jedno razowa?

Opublikowano

Poleciał za spam raport

@topic Co oferujesz za reklame?, i czy owa współpraca jest jedno razowa?

Zebyś sie nie zesrał tam tym reportem randzie, nie toleruje ludzi krórzy wala w c***a wiec gtfo cry me a river biczys ;*

@topic

Canzas czekam na odpowiedź, jak nie to do makina poleci kilka ss i kolejne multi pójdzie out ;>

Przyznasz się czy nie?

OQqSOv4.png

Opublikowano

Cannzas, skończ p********. Do tej pory Bolka nie spłaciłeś a bierzesz się za kolejny nie wypał. Rozwiązałeś już problem z panelem bocznym?

Topic, Co oferujesz za współpracę?

Opublikowano

Przecież wiadomo że to Cannzas nawet wcześniej te GG co teraz ma było jego zdjęcie także spoko. :)

Debil ściemnia.

Weź Asfen krulu wyjdz stąd

Cannzas, skończ p********. Do tej pory Bolka nie spłaciłeś a bierzesz się za kolejny nie wypał. Rozwiązałeś już problem z panelem bocznym?

Topic, Co oferujesz za współpracę?

Co tam świeżak?

Zebyś sie nie zesrał tam tym reportem randzie, nie toleruje ludzi krórzy wala w c***a wiec gtfo cry me a river biczys ;*

@topic

Canzas czekam na odpowiedź, jak nie to do makina poleci kilka ss i kolejne multi pójdzie out ;>

Przyznasz się czy nie?

Weź kumplu wyjdź z tego tematu, bo to nie jest Canzas, bo znam go w rl'u (autora tematu)

Jeszcze mam jedno pytanie, sam robisz serwer czy z kimś ? :D i czy masz już sponsora?, bo nie chce wchodzić współprace z kimś kto ma no name sponsora

Opublikowano

Weź Asfen krulu wyjdz stąd

Co tam świeżak?

Weź kumplu wyjdź z tego tematu, bo to nie jest Canzas, bo znam go w rl'u (autora tematu)

Jeszcze mam jedno pytanie, sam robisz serwer czy z kimś ? :D i czy masz już sponsora?, bo nie chce wchodzić współprace z kimś kto ma no name sponsora

hahahahha ty masz jakies spierdolenie umysłowe? Czy w domu gorzej XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Napisałem o archiwum a canzas juz nie odpisal bo dobrze wie, że mam dowodów wiecej ze to on niz CI sie wydaje xD

OQqSOv4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...