Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO2] Kilka pytań odnośnie gry. - Poziomy, DLC...

superksztalt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zakupiłem Black ops'a II na ps3 gra się świetnie ale mam kilka pytań:
Ile jest poziomów prestiżu?
Ile jest poziomów prestiżu broni? I czy wgl opłaca się go "robić"?
Czy kampania jest interesująca? Nawiązuje dalej do Black ops'a 1?
I ostatnie.Jest to prośba.
Mam zamiar kupić DLC ale nie wiem ile jest graczy na dlc mapach zombie
Chciałbym o podanie ilość graczy w wszystkich mapach zombie(BEZ GREEN RUN)

Z góry dziękuje

Opublikowano

Jest 10 prestiżów, ale nie trzeba ich robić. By zrobić prestiż musisz wbić 55 lvl a potem tracisz wszystko, inaczej- wszystko od ZERA.

Tak samo z broniami.

Kampania jest moim zdaniem interesująca, jak to każda kampania w cod ;) Nie powiem ci czy nawiązuje do Black Ops 1, bo tak naprawdę nigdy nie grałem w BO1.

Opublikowano

Jest 10 prestiżów, ale nie trzeba ich robić. By zrobić prestiż musisz wbić 55 lvl a potem tracisz wszystko, inaczej- wszystko od ZERA.

Tak samo z broniami.

Kampania jest moim zdaniem interesująca, jak to każda kampania w cod ;) Nie powiem ci czy nawiązuje do Black Ops 1, bo tak naprawdę nigdy nie grałem w BO1.

Nawiązuję do BO1.W grze gramy synem masona i też samym masonem miejscami gdy misje są w przeszłości{retrospekcja}

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o ilość graczy to zakładam że jest tak jak w BO1 czyli 18 lecz wszystko mogło się zmienić zalezy też od servera.Dokładnie ci nie powiem bo ja nawet nie odpaliłem multi w bo2 tylko singla

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

To super ale dalej bym prosił o ilość graczy na mapach dlc zombie.Czekam:)

Ile jest dokładnie to za bardzo nie wiem, ale nie ma się co martwić o graczy w zombie, zawsze będą 4 osoby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...