Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwrotność FPS

Sorszja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z szanownych forumowiczów jest w stanie mi wyjaśnić dlaczego jak mam w opcjach graficznych cs'a ustawione wszystko prawie na najwyższych wymaganiach mam więcej fps niż jak ustawię wszystko na najniższe? Zaczęło się tak dziać po zakupie nowej karty Radeon x7 250x. W ustawieniach  karty mam wszystko na full wydajność. W przypadku najwyższych jest to od 120 do 160 fps a najniższych od 60 fps do 70. Jakieś pomysły? Załączam plik z moimi aktualnymi ustawieniami.

Dziękuję za pomoc :)

post-1420191-0-94873200-1439448036_thumb.png

Opublikowano

Nie to żebym się skarżył ale po prostu chce wiedzieć dlaczego tak się dzieje a ja jak w temacie stawiam w cs na wydajność dlatego proszę o pomoc.

Opublikowano

Zapewne masz słaby procesor, podzielisz się nim z nami? :)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Zapewne masz słaby procesor, podzielisz się nim z nami? :)

Mój procesor to AMD Phenom II X4 840. Nie wiem czy jest słaby czy dobry nie znam się na tym :P Mam go już ponad 4 lata.

Na low zmieniasz rozdziałkę? Bo może być tak że na low ustawiasz FHD a na ultra jakąś 4:3

Rozdziałkę mam ustawioną na maxa bo mam po prostu mały monitor 19 calowy. Gram cały czas na 16:9.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...