Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] DJ Sona czy Spirit Guard Udyr

BuseK ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Jaki waszym zdaniem z tych dwóch skinów prezentuje sie po prostu lepiej... No i czy w ogóle Sona i Udyr są w mecie? Dają rade na swoich pozycjach?

Opublikowano

Zdecydowanie DJ Sona - świetny splash art, świetna muzyka dla Twojej drużyny, świetne animacje, świetnie wygląda w grze. Sama mam ochote sobie kupić ten skin jak tylko będę mieć więcej kasy.

Ten do Udyra osobiście mi się nie podoba. Miałam okazje nim grać, ale nic specjalnego według mnie. Do udyra jedyny skin jaki mi się podoba to 'na pewno nie udyr'. ­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Obie postacie są fajne, ale zależy, gdzie wolisz grać. Osobiście wybrałabym DJ Sona, genialny splash art, recall, jak i wszystkie animacje, wygląd postaci w grze, który zmienia się wraz z muzyką (/g), zmiana wyglądu w profilu (przy Udyrze również to jest). Posiadam ten skin do Sony i jestem bardzo zadowolona, nie żałuję, że go kupiłam, polecam. Udyr ma jeszcze jeden fajny skin, gdzie zamienia się w przeurocze, zabawne zwierzątka - Definitely Not Udyr.

Opublikowano

Dj sona bardzo świetny skin, ale jakbym miał wybierać Skin do sony lub udyra wybrałbym udyra, ponieważ postać jest strasznie dobra w tej mecie (pod stacki- nowy item do junge) A jak wiadomo skin tani nie jest, więc nie ma co marnować kasy na postać którą potem będzie się mało grało ;P 

xD 

Opublikowano

Dj Sona co jak co wygląda fajnie, ale Udyr to już inna rzecz. Męska sztuka, zupełnie co innego.

Wybieraj;) Ja na TWoim miejscu kupiłbym Spiritguard Udyr'a, pozdrawiam. =)

gyobUMW.png

Opublikowano

Dj sona lepiej wyglada tylko w grze. Takie rzeczy jak splashart przemawiają za Udyrem ale Sona imo rozwala tą muzyka w grze, jest genialna wiec polecam Ci dj'a

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Posiadam tego Udyra, ale mimo to polecam Ci DJ Soneę, bo po prostu lepiej wygląda, ma ciekawsze efekty i kolorystykę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...