Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Adc za 6300

ToNieJaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę o Jinx tylko zastanawiam się czy nie jest za trudna

Spokojnie jinx jest łatwym championem. Nie ma żadnej trudnej mechaniki, może całkiem bezpiecznie obijać przeciwników, lub ewentualnie wychwytywać jakieś hity przy użyciu 'w' podczas trudnej linii.

Za 6300 mogę oprócz tego polecić Ci dravena.

Jego krytyki podczas używania q są po prostu niesamowite. Posiada lekkie cc, tak długo jak łapie topory może używać swojego przyspieszenia w nieskończoność, globalny ult, dodatkowe złoto za każde zabicie (Pasyw).

Draven jest trudny do opanowania ze względu na konieczność łapania toporów, ale jeżeli się go nauczysz będziesz w stanie carrować gry.

giphy.gif

Opublikowano

Myślę o Jinx tylko zastanawiam się czy nie jest za trudna

Jinx ma ciężki early ale w mid i late to kosa ;P A jeżeli nie jinx to Draven jeżeli opanujesz technikę tej postaci to ho ho ; x 

xD 

Opublikowano

Polecam dravena

Slow z E 

Duzy duzy Dmg z Q 

Mobilnosc z W dodaje speed attack i movmet speed 

Global ult jak sie nastackuje 2 topory to chyba wiekszy dmg wchodzi.

Luciana nie polecam strasznie slaby przegrales early przegrasz late  jesli przegrasz linie 0/3 to juz nic nie bedziesz mogl robic przynajmiej ja tak mialem :D

Jinx tez nie polecam dlatego ze jest za malo mobilna :/ noi moze dlatego ze zawsze mi jinx przegrywa mecz  :D

Opublikowano

Polecam dravena

Slow z E 

Duzy duzy Dmg z Q 

Mobilnosc z W dodaje speed attack i movmet speed 

Global ult jak sie nastackuje 2 topory to chyba wiekszy dmg wchodzi.

Luciana nie polecam strasznie slaby przegrales early przegrasz late  jesli przegrasz linie 0/3 to juz nic nie bedziesz mogl robic przynajmiej ja tak mialem :D

Jinx tez nie polecam dlatego ze jest za malo mobilna :/ noi moze dlatego ze zawsze mi jinx przegrywa mecz  :D

Ja drevena nie polecam jedna z najtrudniejszych mechanik w grze

Bierz Kaliste

-Nawet Dmg

-Dobry kait

-z dobrym suportem rozwalisz jak chcesz

-Slow z E

-Praktycznie nie do zgankowania + jak dobrze poscisz od strony bota na mida nie wejdzie :)

-Ulti do TeamF

tez dodam ze stanowi swietny duet z threshem sa mistrzami ucieczek kalista ulti prez sciane tresh latarnie :)

i jinx malo mobilna... jej pasywka sprawiajace ze po killu/asyscie możne spokojnie sie przemieścić w tf

Gmyru---1.png

Opublikowano

Chyba kupie Jinx bo chce wyjść z tego silvera

Nie lepiej kupic gravesa za 4800 czy vayne albo corkiego? graves corki niszcza jinx  dravena tez :/

drejven bo to noob champ a rito gejms nic z tym nie zrobi.

jak nie masz vayne to wlasnie ja polecam.

A co maja robic z ta postacia? moim zdaniem nadaje sie max do silvera  dalej jest slaba a no tak bo ma 130+ dmg na 1 levelu :-) ale jak sie potrafi na to grac to nic nie robi

Opublikowano

Ja drevena nie polecam jedna z najtrudniejszych mechanik w grze

Bierz Kaliste

-Nawet Dmg

-Dobry kait

-z dobrym suportem rozwalisz jak chcesz

-Slow z E

-Praktycznie nie do zgankowania + jak dobrze poscisz od strony bota na mida nie wejdzie :)

-Ulti do TeamF

tez dodam ze stanowi swietny duet z threshem sa mistrzami ucieczek kalista ulti prez sciane tresh latarnie :)

i jinx malo mobilna... jej pasywka sprawiajace ze po killu/asyscie możne spokojnie sie przemieścić w tf

tak jak kolega powiedział też osobiście polecam kalistę ;p

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Tak jak poprzednicy polecam Jinx. Bardzo łatwa postać, skille wykańczają psychicznie przeciwnika, a dzięki Q bardzo łatwa farma (jeśli masz problem z last hitami).

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...